Yardım Rom Sonrası Batarya Kalibrasyonu

akca99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
İphone 4S
Konular
17
Arkadaslar merhaba, telefonum mi5s plus telefona gecen hafta rom attim, hatali rom atilimindan sonra oldukça sıkıntılı bie durum yaşamıştık ama sorun halloldu rom atilinca, rom sonrasi ise batarya eskisine gore cok az gitmeye basladi, batary m cikmadigi icin batterystats. Dosyasini silmeli olan islemi yapamiyorum. Yardimci olur musunuz?

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam benim size tavsiye olarak verebileceğim batarya kalibrasyonu şu şekildedir:

- Şarjı bitirin.
- Şarjın bittiğini kontrol etmek amaçlı açın ve bitmemişse tekrardan bitirin.
- 1 dakika kadar şarja takın ve açın.

Ve; 3 seçeneği en az 7-8 kere gerçekleştirin, daha sonrasında farkı görürsünüz hocam. Ayda bir gün kendim de uygularım.
Lityum bataryalar için kalibrasyona gerek duyulmaz. Hatta %100 ve %0 gibi şarj durumları da iyi olmaz.
Denemek isterseniz diye yazdım ben.
Teşekkürler (:

Oyla:

akca99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
İphone 4S
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim size tavsiye olarak verebileceğim batarya kalibrasyonu şu şekildedir:

- Şarjı bitirin.
- Şarjın bittiğini kontrol etmek amaçlı açın ve bitmemişse tekrardan bitirin.
- 1 dakika kadar şarja takın ve açın.

Ve; 3 seçeneği en az 7-8 kere gerçekleştirin, daha sonrasında farkı görürsünüz hocam. Ayda bir gün kendim de uygularım.
Lityum bataryalar için kalibrasyona gerek duyulmaz. Hatta %100 ve %0 gibi şarj durumları da iyi olmaz.
Denemek isterseniz diye yazdım ben.
Teşekkürler (:
Hocam ben romu sarj %10 civarlarindayken attim onsan olsa gerek... Bunu kesinlikle deneyecegim. Acaba simdi sarji %100 deyken yeni bir rom atsam ne olur

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam ben romu sarj %10 civarlarindayken attim onsan olsa gerek... Bunu kesinlikle deneyecegim. Acaba simdi sarji %100 deyken yeni bir rom atsam ne olur

Bende genellikle Rom yüklerken şarjın %100 olmasına gayret gösteriyorum hocam.
Ve yükledikten sonra da dediğim şekilde batarya kalibrasyonu yapmaya gayret gösteriyorum.
Denemenizde fayda var eğer bilgilerim yanlışsa da umarım birisi bizi aydınlatır (:

Oyla:

akca99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
İphone 4S
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende genellikle Rom yüklerken şarjın %100 olmasına gayret gösteriyorum hocam.
Ve yükledikten sonra da dediğim şekilde batarya kalibrasyonu yapmaya gayret gösteriyorum.
Denemenizde fayda var eğer bilgilerim yanlışsa da umarım birisi bizi aydınlatır (:
katılıyorum hocam, denedim açıkcası daha iyi bir sonuç var şuan. Yönetici arkadaşları beklemedeyim.

Oyla:
Üst Alt