Yardım Rom Önerisi

Firat1556

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi5
Konular
6
Arkadaşlar şuan xiaomi mi 5 miui 8.2.2.0 kararlı rom kullanıyorum. Bildiğiniz üzere miui 9 beta rom yayınlandı . Normalde beta roma geçmek istemiyorum ama miui 9u da yüklemek istiyorum. Acaba miui 9 kararli rom ne zaman çıkar ve beta rom dan kararlı roma geçebilir miyim , kararlı ve beta arasında far var mıdır

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar şuan xiaomi mi 5 miui 8.2.2.0 kararlı rom kullanıyorum. Bildiğiniz üzere miui 9 beta rom yayınlandı . Normalde beta roma geçmek istemiyorum ama miui 9u da yüklemek istiyorum. Acaba miui 9 kararli rom ne zaman çıkar ve beta rom dan kararlı roma geçebilir miyim , kararlı ve beta arasında far var mıdır

Eylül gibi çıkar deniliyor MIUI 9 kararlı rom hocam, MIUI9 beta rom'dan memmun olmayanlar var kararlı romu bekleyin derim ben,MI flash programı ile geçebilirsiniz.

Stable ROM ve Developer/Beta (Geliştirici) ROM nedir, farkları nelerdir?
Developer rom her iki haftada bir güncelleme alan, yeni gelişmelerin haftalık olarak yansıtıldığı ve test edildiği dolayısıyla bazı ufak tefek sorunların bulunabildiği roma verilen isim. MIUI ve Android konusunda tecrübeli kullanıcıların bu romu kullanmaları tavsiye edilir.

Stable rom ise haftalık olarak güncelleme almaz. Sabit bir güncelleme aralığı bulunmamaktadır. Bazen ayda bir defa güncelleme gelebilirken bazen bir kaç boyunca güncelleme almaz. Bu romlarda neredeyse hiç sorun yoktur. Sadece stabil olarak çalışan uygulamalar dahil edilmiştir, root erişimi bulunmamaktadır. Genellikle Android ve MIUI konusunda tecrübeli olmayan kullanıcılara tavsiye edilir.

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.