Soru Rom Önerisi

bravo46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Kaya
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
13
Redmi note 9s için hızlı, stabil, pil performansı iyi rom önerebilir misiniz? Teşekkürler

Emircan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
Xiaomi
Konular
7

Lahavle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Derpfrest anlamsızca hızlı. Herşey kıpır kıpır oluyor. :) Genç işi. Ama batarya berbat. Çünkü bircok aosp rom gibi doze kip yani derin uykuya girmiyor. Kullan kullanma pil sürekli aşağı düşüyor. Crdroid daha makul bir hızda ama stabil bir sürüm tutturamadılar. Bir sürümde doze kip var bir sürüm geliyor yok. Birinde kendi kendine restart var bir sürüm geliyor yok. Özelleştirme cok fazla öyle ki bir biri ile çakışan ayarlar yapmanız bile mümkün. Lineage var hız olarak daha sakin ve batarya oldukca iyi ama ondada hiçbir özelleştirme yok. Ben pes edip eu roma döndüm. Kac yıllık telefon hala 7 saat civarı ekran süresi alıyorum. Hız kötü ama olsun. En azından acaba restart atarmı, gece derin uykuya girdimi, durduk yere batarya bitermi, en olmadık zamanda bilmem ne uygulaması çalışmayı durdurdu dermi? Yeni güncelleme ile yeni dertler gelrimi? Diye düşünmüyorum. Kısaca hem hızlı hem pili iyi hem stabil rom en azından 9s için yoktur.

Üst Alt