Soru ROM Önerisi

cadoky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ulaş çolaker
Cihazım
Mi Note 10
Konular
7
Arkadaşlar şuan EU 12.5.7 sürümündeyim ama hiç memnun değilim gerçekten. Temiz kurulum yapmama rağmen uygulamaların açılış hızı ve arayüz hızı çok düşük. Yeni bir roma geçmek istiyorum AOSP romların hepsi sorunlu zaten o yüzden stable EEA, Endonezya ve Global rom arasında kaldım hangisi şuanda son sürüm olarak en stabil çalışan? Eski sürüm yüklemek istemiyorum miui 11 daha stabil çalışıyor biliyorum ama miui 13 çıkmak üzere ve 12'de kalmak istiyorum bu nedenle.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Arkadaşlar şuan EU 12.5.7 sürümündeyim ama hiç memnun değilim gerçekten. Temiz kurulum yapmama rağmen uygulamaların açılış hızı ve arayüz hızı çok düşük. Yeni bir roma geçmek istiyorum AOSP romların hepsi sorunlu zaten o yüzden stable EEA, Endonezya ve Global rom arasında kaldım hangisi şuanda son sürüm olarak en stabil çalışan? Eski sürüm yüklemek istemiyorum miui 11 daha stabil çalışıyor biliyorum ama miui 13 çıkmak üzere ve 12'de kalmak istiyorum bu nedenle.
Bu yazdıklarınız içinde en iyisi Endonezya rom.

orhankinik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Bende benzer sebeplerden dolayı eu romu bırakıp Endonezya romuna geçtim şimdi kafam rahat

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
OneOs romu deneyin, birkaç magisk modülü ile masik p romuna eşdeğer bir rom olur.

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Miui romların hepsi aynı. En fazla bir gün takılmalar olmaz sonrasında yine kanser. Öneri olarak illede miui diyorsanız Endonezya. Onun dışında tek çözüm custom romlar.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
25
Nacizane eski telefonumda miroom v11.0.5.0 sürümünü kullanıyordum min. 11 saat ekran süresi alıyordum.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
25
sürümü eski olmasa iyi rom
eski fakat çok sade ve stabil bir rom ben en iyi ekran süresini o omda alıyordum ve sürümün düşük olması kullanımıma etki etmediği için de dert etmiyordum, rom sizin isteklerinize cevap verebiliyorsa en iyi rom odur bence :)

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
OneOs romu deneyin, birkaç magisk modülü ile masik p romuna eşdeğer bir rom olur.

Merhaba, önerinizle Mi 10T Lite cihazım için denemeye karar verdim. Şuanda iniyor :)

Sanırım haftalık olarak yayınlanıyor. Haftalık romlarda güncelleme nasıl yapılıyor? Ve hangi magisk modüllerini öneriyorsunuz?

Üst Alt