Yardım rom önerisi ve linki(eu rom)

ghostmojo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Mühendis
Konular
111
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global stabil mi9.0
Telefon Modeli
mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
miu10 nu beklemekten sıkıldım. eu roma geçicem. telefonumdaki resimler uygulamalar müzikler vs bunları yedekleyip yeni roma geçtikten sonra hepsi geri getirebileceğim bir yol var mı ? teşekkürler.

ayrıyetten romu beğenmezsem romla beraber tüm herşeyi yedekleyebiliyor muyum.

mi note 3 için sorunsuz eu rom pro rom hangisi iyise önerirseniz de sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui 9 eu romu denemek istiyorum. mi10 güncellemesi ayarlardan otomatik geliyor sanırım. link bulamadım atarsanız sevinirim. miui10 daha tam stabil çalışmıyor galiba

son birşey daha sorayım. şimdi bende stabil 9 var. stabil 10 geldiğinde magisk google cam falan çalışacak mı yeniden

Son düzenleme:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
miu10 nu beklemekten sıkıldım. eu roma geçicem. telefonumdaki resimler uygulamalar müzikler vs bunları yedekleyip yeni roma geçtikten sonra hepsi geri getirebileceğim bir yol var mı ? teşekkürler.

ayrıyetten romu beğenmezsem romla beraber tüm herşeyi yedekleyebiliyor muyum.

mi note 3 için sorunsuz eu rom pro rom hangisi iyise önerirseniz de sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui 9 eu romu denemek istiyorum. mi10 güncellemesi ayarlardan otomatik geliyor sanırım. link bulamadım atarsanız sevinirim. miui10 daha tam stabil çalışmıyor galiba

son birşey daha sorayım. şimdi bende stabil 9 var. stabil 10 geldiğinde magisk google cam falan çalışacak mı yeniden

Cihazınızın konusu linkte mevcut ve sorduğunuz tüm soruların cevapları var Yes~~

Xiaomi Mi Note 3

Oyla:
Üst Alt