Soru Rom Kurulum mu Garantiyi bozar mı

erenalar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
X. Note 6 pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Rom atma gibi konularda bilgiye sahip değilim bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var. Telefonum redmi note 6 pro ve garantisi devam ediyor ama telefonda değişiklik yapmak istediğim için rom atmak istiyorum. Sakıncası var mıdır? Yoksa hangi rom'u önerirsiniz?

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Merhabalar
Rom atmak için Bootloader kilidinizi açmanız gerekir bu da garantiyi bozar. Bilgisayarınıza mi flash pro uygulamasını yükleyin ve telefonunuzu aratın. Bootloader kilidini açmadan rom atabiliyor. Eğer ben farklı bir rom kullanmak istiyorum diyorsan bir garantiyi bozar iki custom rom kullanmanı tavsiye etmiyorum çünkü stok romun yerini tutmuyorlar. İlk gün yüklersin sıkıntı olmaz ikinci gün elinde patlar bu sefer senin başın yanar. Kamera açılmaması, LTE kesintileri, önyükleme sorunları vs vs.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba hocam, cihazınızın ana başlığı altından her türlü bilgiye çabucak ulaşabilirsiniz.
(1) Redmi Note 6 Pro | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
Ayrıca cihaza ait romlara da aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz, tıkandığınız yerde forum ARA kısmını kullanıp istediğiniz cevaba ulaşabilirsiniz, aradığınız cevap yoksa sorununuz daha önce başkası tarafından yaşanmamışsa konu açarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. İyi forumlar :)
(1) Redmi Note 6 Pro | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)

Oyla:
Üst Alt