- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Xiaomi Mi A2
- Konular
- 30
Masik rom- eu rom- mi room - mi globe- RevOs aralarinda hangisi batarya konusunda en iyisi?
RevOS da miui 11,20 ile baslayan beta surumleri degil mi heryerde boyle stabil romu bulamadim da revos dakesinlikle revos
Yorumunuz icin teşekkürler. Diger romlara gore eu nun daha iyi oldugunu mu düşünüyorsunuz?Eu iyidir bence![]()
Cihaz nedir hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu ana kadar gördüğüm en stabil,seri hemde batarya dostu aosp rom evolution.Tam tamına 3 saat 47 dakika sadece sosyal medya kullandım %15 gitti
Redmi note 8Cihaz nedir hocam?
Hocam bu durum cihazdan cihaza farkedebilir. Ben Eu ve Revos kullandım bu zamana kadar Official romlara göre pil anlamında bir tık daha performanslı olduğunu söyleyebilirim. Aosp romlar sade olduğu ve gereksiz hiç bir uygulama barındırmadığı için pil anlamında onlar da iyi. Ama cihazınızın forumuna bakarsanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
Cihazin forumuna nerden bakabilirim? Diger xiaomi eu forum, xda forum gibi mi? Cihazin kendine özel forumu mu var yoksa?Hocam bu durum cihazdan cihaza farkedebilir. Ben Eu ve Revos kullandım bu zamana kadar Official romlara göre pil anlamında bir tık daha performanslı olduğunu söyleyebilirim. Aosp romlar sade olduğu ve gereksiz hiç bir uygulama barındırmadığı için pil anlamında onlar da iyi. Ama cihazınızın forumuna bakarsanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz.