Soru ROM Karşılaştırması

gk.gorkem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi 17 PM
Konular
7
Herkese iyi forumlar,

5 seneden sonra Xiaomi tarafına 17 Pro Max ile geri dönüş yaptım.
Her şey ne kadar da değişmiş... En son Poco X3 NFC kullanmıştım.

Konumuza dönecek olursak, aktif olarak EU ROM 313 versiyonunu kullanıyorum ancak ekran süresi 5 saati geçmedi.
Konum servisi sürekli açık ve arka planda çalışıyor kullandığımız bir programdan dolayı. Ayrıca deprem uygulaması da kullandığı için ve bildirim alabilmek için kullanmak zorundayım. Etkisi büyük biliyorum ancak 5 saat çok az bir süre gibi geldi.

Pil ve ekran süresi daha uzun süre gidebilecek bir rom arıyorum. Aktif olarak EU, ZKOS ve EliteRomLite dışında rom göremedim.

Bunlar arasından tavsiyeniz hangisidir?

Teşekkürler, iyi forumlar.

gk.gorkem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi 17 PM
Konular
7
Çok fazla bir seçenek yok hocam. Arka planda sürekli konum demek iyi enerji tüketimi demek 5 saat böyle düşünce bence iyi bir süre.
Evet maalesef öyle,
Forumda bir arkadaşın yazdığı gibi biraz işlemci kısıtlama tarafına gideceğim.

Peki stabilite açısından hangisi daha iyi?

QCerberusQ10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Oppo FindX9 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
23
Hocam 7500mah bataryadan 5 saat ancak alıyorsanız tamamen hyperFOS yazılımı ile alakalı. 7500mah kullanan oppo find x9 proy'a sahibim iki günde bir şarja takıyorum. 20-85 arası kullandığım halde

Lucas.Rintaro10

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Hocam 7500mah bataryadan 5 saat ancak alıyorsanız tamamen hyperFOS yazılımı ile alakalı. 7500mah kullanan oppo find x9 proy'a sahibim iki günde bir şarja takıyorum. 20-85 arası kullandığım halde
Ah şu kayıt işi diğer cihazlara da olsa ne güzel olurdu. Honor magic8 Pro, vivo x300 Ultra vs çok güzel cihazlar var aslında

QCerberusQ10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Oppo FindX9 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
23
Ah şu kayıt işi diğer cihazlara da olsa ne güzel olurdu. Honor magic8 Pro, vivo x300 Ultra vs çok güzel cihazlar var aslında
Piyasada üst seviye olan Çin cihazları arasında en kötü yazılım xiaomide ve yıllardır düzeltmiyorlar. Şuan satmasının tek sebebi de dediğiniz gibi kayıt olduğu için. Diğer Çin cihazlara kayıt açılsa xiaominin yüzüne bakan kalmaz.

Lucas.Rintaro10

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Piyasada üst seviye olan Çin cihazları arasında en kötü yazılım xiaomide ve yıllardır düzeltmiyorlar. Şuan satmasının tek sebebi de dediğiniz gibi kayıt olduğu için. Diğer Çin cihazlara kayıt açılsa xiaominin yüzüne bakan kalmaz.
Kesinlikle doğru hocam. Kayıt olsa ben vivo alırdım mesela

Üst Alt