Yardım Rom isminin farklı olması

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.6.0.TKEMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 11S
Bootloader Kilidi
Açık
Yardım - Sistem UI Çökmesi Bu konudan dolayı cihazda sorun yaşıyorum.
Cihaz bilgisi üstte yer alıyor. Cihaza fastboot üzerinden V14.0.5.0.TKEMIXM flashlamak istiyorum. Aklıma takılan birkaç soru var.
- Cihazım miel olarak görünüyor.
AIDA64 ile baktım. Ancak xiaomiupdate.com/ da cihazın romu yok Note 11S olarak baktığımda fleur romlar var. Sorularım şunlar ;
- Cihazda HyperOS yüklü ve ben illallah ettim. Bahsettiğim sürüme fastboot üzerinden dönebilir miyim?
- Cihaz miel ancak fleur rom yüklemede herhangi bir sorun olur mu?
- Cihaz MI takılı yani Global sürüm ben buna farklı bir ülke romu yüklesem sorun olur mu?

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. H.kadioglu Hocam özellikle sizden bilgi almayı çok isterim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
miel fleur aynı cihaz. fleur romu indirip sorunsuz yükleyebilirsiniz. miel diye rom yok zaten hocam.

Oyla:

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miel fleur aynı cihaz. fleur romu indirip sorunsuz yükleyebilirsiniz. miel diye rom yok zaten hocam.
- Cihazda HyperOS yüklü ve ben illallah ettim. Bahsettiğim (V14.0.5.0.TKEMIXM) sürüme fastboot üzerinden dönebilir miyim?
- Cihaz MI takılı yani Global sürüm ben buna farklı bir ülke romu yüklesem sorun olur mu?

Bu sorulara da cevap alabilir miyim hocam?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei atılmış cihaz ise imei silinir yeniden atılması gerekir. Global cihaza bootlaoder açık istediğiniz romu yüklersiniz.

Oyla:

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
7
imei atılmış cihaz ise imei silinir yeniden atılması gerekir. Global cihaza bootlaoder açık istediğiniz romu yüklersiniz.
Cihaz imei atılmadı hocam global satın aldım işlemsiz cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Oyla:

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
7
H.kadioglu Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama sormak istediğim ek şeyler var. Şuan rom yüklemesi sorunsuz tamamlandı BL kilidim açık eski mesajlarınızı kontrol ettiğimde sizinde çözüm bulamadığınız bir sorun var WPnin güvensiz uygulama hatası bunun çözümünü ancak BL kilidi kapatarak bulmuştum lakin her kapatıp açmaya verilerim sıfırlanıyor. Bu durumu BL kapatmadan çözmenin bir yolu var mı? Cihazda sadece BL açık ve V14.0.5.0.TKEMIXM sürüm rom yüklü başka hiçbir değişim yok. Google Playde cihaz sertifikasız görünüyor.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
H.kadioglu Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama sormak istediğim ek şeyler var. Şuan rom yüklemesi sorunsuz tamamlandı BL kilidim açık eski mesajlarınızı kontrol ettiğimde sizinde çözüm bulamadığınız bir sorun var WPnin güvensiz uygulama hatası bunun çözümünü ancak BL kilidi kapatarak bulmuştum lakin her kapatıp açmaya verilerim sıfırlanıyor. Bu durumu BL kapatmadan çözmenin bir yolu var mı? Cihazda sadece BL açık ve V14.0.5.0.TKEMIXM sürüm rom yüklü başka hiçbir değişim yok. Google Playde cihaz sertifikasız görünüyor.

Oyla:

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
7
Hocam cihazda twrp yok bu sebeple ne root var nede root yöneticisi açıkçası nasıl twrp yükleyip rootlayacağım konusundan pek emin değilim.

Oyla:
Üst Alt