Yardım Rom İçinden Uygulama Alma

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room
Telefon Modeli
Mi 9 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar selam

Mi room miui 11 stabil içindeki arama ve kişiler uygulaması karanlık modda üst barı komple siyah yapıyor. Bu uygulama yerine mi room 20.03.26 rom unda bulunan kişiler uygulamasını atmayı denedim ne yaptıysam olmadı. Root var sai,mixplorer, root explorer, Google yükleyici hepsini denedim. Acaba romun zip dosyasından alıp diğer rom un zil dosyasına gömüp bu şekilde kurabilirmiyim?
Mi room kişiler lazım bu arada arama kaydında alt alta olduğu için istiyorum.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hocam bahsettiğiniz durumu daha önce kendim denedim bir sonuç alamadım. Fakat Google da MIUI kişiler ve çevirici APK şeklinde güncel bir apk indirerek deneyebilirsiniz ben bu şekilde çözmüştüm. Her APK da yüklenmiyor bazıları çalışırken bazıları çalışmıyor deneme yanılma yöntemiyle üstesinden gelebilirsiniz.

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal apk mirror dan indirdiğim kuruluyor onda sıkıntı yok. Fakat başka rom un içinden aldığım apk maalesef yüklenmiyor.Bütün programları denedim neredeyse.En son mixplorer ile dosya olarak alıp attım onuda yemedi.

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Normal apk mirror dan indirdiğim kuruluyor onda sıkıntı yok. Fakat başka rom un içinden aldığım apk maalesef yüklenmiyor.Bütün programları denedim neredeyse.En son mixplorer ile dosya olarak alıp attım onuda yemedi.
Version farkı olabilir almak istediğin uygulama beta sürümdür seninki stabildir veya tam tersidir. Uyumsuz olur yüklenemez.

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
bu yöntem üzerinden deneyini değişecek uygulamayı root üzerinden bakın hangi isimle görünüyorsa dosya ismini o isim yapın rom ile aynı tarhite çıktığından emin olun

Oyla:
Üst Alt