Rom Rom Güncelleme Sorunu

bilaozb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bilal özbay
Cihazım
mi 9 lite
Konular
2
değerli arkadaşlar geçtiğimiz hafta talihsiz bir olayla yeni almış olduğum cihazımın içerisinde bulunan magic mask programına girip güncelle demekle cihazımı açamamış, twrp ekranınnda kalmıştım daha sonrasında flash boot ekranına alıp mi tools programı üzerinden rom atmak isterken sürekli olarak hata vermesiyle cihazı aç kapa yaptığımdan sürekli edl modunda kalmıştı ve cihaz hiç tepki vermiyordu. daha sonrasında telefoncu yardımıyla serverlar üzerinden orjinal yazılım atıldığı söylendi tarafıma 250 tl verdim :( sorum şu telefon güncelle diye uyarı veriyor içerisinde bulunan mıuı sürümü MIUI GLOBAL 11.3.4 KARARLI. BEN GÜNCELLE DERSEM SONUÇ NE OLUR ? Şu an cihazın içerisinde twrp ve magic mask yok çok şükür. yeniyim android üzerinde sizden yardım bekliyorum.. güncelle dersem ve cihaz yeniden açılmazsa neler yapmalıyım adım adım yazabilecek ya da yönlendirebilecek bir arkadaş varsa sevinirim. lütfen magic mask ve twrp olmasın istemiyorum o 2 program üzerinden işlem yapmak

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
değerli arkadaşlar geçtiğimiz hafta talihsiz bir olayla yeni almış olduğum cihazımın içerisinde bulunan magic mask programına girip güncelle demekle cihazımı açamamış, twrp ekranınnda kalmıştım daha sonrasında flash boot ekranına alıp mi tools programı üzerinden rom atmak isterken sürekli olarak hata vermesiyle cihazı aç kapa yaptığımdan sürekli edl modunda kalmıştı ve cihaz hiç tepki vermiyordu. daha sonrasında telefoncu yardımıyla serverlar üzerinden orjinal yazılım atıldığı söylendi tarafıma 250 tl verdim :( sorum şu telefon güncelle diye uyarı veriyor içerisinde bulunan mıuı sürümü MIUI GLOBAL 11.3.4 KARARLI. BEN GÜNCELLE DERSEM SONUÇ NE OLUR ? Şu an cihazın içerisinde twrp ve magic mask yok çok şükür. yeniyim android üzerinde sizden yardım bekliyorum.. güncelle dersem ve cihaz yeniden açılmazsa neler yapmalıyım adım adım yazabilecek ya da yönlendirebilecek bir arkadaş varsa sevinirim. lütfen magic mask ve twrp olmasın istemiyorum o 2 program üzerinden işlem yapmak
Hocam stock romda olduğunuz için ota dan güncelleme yapabilirsiniz sıkıntı olmaz .

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
hocam uzman değilim ama başıma böyle bir şey gelse forumda olan twrp yi edl de iken flashlarım sıfırdan. bence bu eşkilde twrp geri gelir twrp den de istediğiniz gibi sıfırlayıp yükleme yapabilirsiniz. ben her zaman twrp den yapıyorum . bence herzaman rom u twrp den atmak daha mantıklı.twrp yi bir şekilde flashladıktan sonra ille gerisi yapılır. yazdıklarınızdan tam anlaaymadım ama twrp yi sıfırdan kuramadınız mı ? fastboot ekranından ?
geçen gün miui12 yi denedim çince de bol bol olduğundan miroom a dönim dedim twrp uçmuş stock twrp gelmiş. laptopa bağlayıp twrp yi yükledim oradan herşeyi sıfırlayıp miroom yükledim. bu arada miui 12 ye bulaşılmaz şu an . en azından full inglizce olsa neysede bir sürü çince yazı çıkıyor.

Üst Alt