Rom Rom ekran suresi

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Arkadaşlar redmi note 10 pro kullanıyorum nedense sarzı tam ful dolu iken yüzde yüzden yüzde doksana çabuk düşüyor sonra normal gidiyor o aradaki düşüşün sebebi ne olabilir bilgisi olan varmı ikinci sorum ise Endonezya kullanıyorum bundan daha fazla ekran süresi veren aosp rom varmı acaba

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Arkadaşlar redmi note 10 pro kullanıyorum nedense sarzı tam ful dolu iken yüzde yüzden yüzde doksana çabuk düşüyor sonra normal gidiyor o aradaki düşüşün sebebi ne olabilir bilgisi olan varmı ikinci sorum ise Endonezya kullanıyorum bundan daha fazla ekran süresi veren aosp rom varmı acaba
Hocam bu sorun Xiaomi cihazlarda sıklıkla görülüyor batarya kalibrasyonu ile alakalı sanırsam. Bende de mesela Redmi Note 10 Pro var 99dan 98e 1 dk'da düşüyor. Gerisi normal.

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Hocam bu sorun Xiaomi cihazlarda sıklıkla görülüyor batarya kalibrasyonu ile alakalı sanırsam. Bende de mesela Redmi Note 10 Pro var 99dan 98e 1 dk'da düşüyor. Gerisi normal.
Ayn bendede o sorun var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil kalibrasyonunu deneyin.Telefonun şarjını tamamen bitirin. Telefon kapandıktan sonra şarja takıp twrp ye girin ve şarjdan çekin. Twrp den titreşim, parlaklığı full yapın. Telefon kapanana kadar twrp de gezin.kapandıktan sonra şarja takın.İlk 5-10 dakika hiç tepki vermeye bilir merak etmeyin açılacaktır

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Ben defalarca farklı yöntemlerle kalibre ettim ancak işe yaramadı sizde yarar umarım.

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Ben defalarca farklı yöntemlerle kalibre ettim ancak işe yaramadı sizde yarar umarım.
Adaptörden de kaynaklı ola bilir. Ve ya batarya yaşlanmıştır. 2 yıl geçmiş üretiminden sonuçta 🙂

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar peki en iyi batarya ömrü veren rom bilgisi verir misiniz aosp da olabilir rising OS kurdum o daha çok yiyordu Endonezya kurdum bundan daha iyi ekran süresi veren rom varmı bildiginiz

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Ben şu an EU 12.5.9 kullanıyorum pil çok iyi memnunum.

Üst Alt