Yardım Rom - Ekran Koruyucu - Lens Koruyucu - Viper4 ve Widget Yardım

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Aranıza yaklaşık 3 gün önce katılmış bulunmaktayım. Başlıkta da belirttiğim gibi

1- ) Rom olarak Eu Stabil'deyim EliteRom'da varmış sanırım fakat stabil olanı Chine diyor türkçe dil desteği yok sanırım weekly sürüm var o da eu tabanlı anladığım kadarıyla. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ?
2-) Malumunuz ekranımız edge ekran şu anda üstünde bulunan ekran koruyucu yanlardan ne yazık ki kalkma yapıyor. Cihaz için hem uygun kılıf hemde ekran koruyucu lazım
3-) 13 Ultra telegram kanalında lens hakkında iyi yorumlar görmedim fakat çizilmesini de istemiyorum. Ne yapmalıyım ? Önerebiliceğiniz ürün var mı ? ( Lens hakkında ki yorumlar görüntü kalitesini bozduğunu söylüyorlar)
4-) Viper4 kullanmak istiyorum ama kurduğum halde her uygulamaya girdiğimde sürücüleri yükle diyor telefon yeniden başlıyor ve sonuç yine aynı yani çalıştıramadım. Çözümü var mı ?
5-) Miui 14'ün Widget'larını kullanamıyorum farklı modlu launcherde indirdim ama sonuç aynı hala daha eski widgetları gösteriyor

Şimdiden teşekkürler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bazı sorularınıza tam yanıt veremem ama verebileceğim yanıtlar şöyle:

1- EU da EliteRom da sizin cihaz için Çin tabanında çalışmakta. Geliştiriciler modlayıp dil ve Play servislerini ekliyorlar. Yani onu kurarsanız da Türkçe kullanabilirsiniz.
2- Lensun koruyucular var. Mantığı ince film koruyucuyu cihazınıza uygun ölçülerde kesip yapıştırıyorlar. Hem ön hem arka cama uygulanıyor ancak çizilmeye dayanıklı iken (çok çabuk çizilir) darbeye dayanıklı değil. Cihazın her yerini kavrar çok yumuşak olduğu için.
3- Lens koruma için de Lensun yaptırılabilir belki. Ancak internette "Xiaomi 13 Ultra lens koruyucu" diye yazınca çıkıyor zaten birkaç seçenek.
4- Viper hakkında fikrim yok.
5- Widgetlar için uygulama kasasını güncellemek gerekiyordu galiba. Tam emin değilim, doğru cevabı verecektir bilgisi olan hocalarım. :)

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
1. Elite rom türkçe var ama ben eu kullanıyorum, daha memnunum(herkes elite öneriyor).
2. Ben çinden aldım, hidrojel diye birşey, tırnak izi vs yapıyor, sıvı yapıştırıcılı cam koruma bekliyorum.
3. Ekran koruyucu şeklinde arka taraf içinde koruyucu satın aldım çinden, lensun vs cihaza özel çıkarmıştır belki.
4. kullanmadığımdan bilemiyorum.
5. Root varsa kashinin magisk modüllerini kullanın. ben direk mod yüklediğimden orjinalde var mı bilmiyoırum

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı sorularınıza tam yanıt veremem ama verebileceğim yanıtlar şöyle:

1- EU da EliteRom da sizin cihaz için Çin tabanında çalışmakta. Geliştiriciler modlayıp dil ve Play servislerini ekliyorlar. Yani onu kurarsanız da Türkçe kullanabilirsiniz.
2- Lensun koruyucular var. Mantığı ince film koruyucuyu cihazınıza uygun ölçülerde kesip yapıştırıyorlar. Hem ön hem arka cama uygulanıyor ancak çizilmeye dayanıklı iken (çok çabuk çizilir) darbeye dayanıklı değil. Cihazın her yerini kavrar çok yumuşak olduğu için.
3- Lens koruma için de Lensun yaptırılabilir belki. Ancak internette "Xiaomi 13 Ultra lens koruyucu" diye yazınca çıkıyor zaten birkaç seçenek.
4- Viper hakkında fikrim yok.
5- Widgetlar için uygulama kasasını güncellemek gerekiyordu galiba. Tam emin değilim, doğru cevabı verecektir bilgisi olan hocalarım. :)
Hocam lensuna baktım ama bizim cihaz için ürün göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. Elite rom türkçe var ama ben eu kullanıyorum, daha memnunum(herkes elite öneriyor).
2. Ben çinden aldım, hidrojel diye birşey, tırnak izi vs yapıyor, sıvı yapıştırıcılı cam koruma bekliyorum.
3. Ekran koruyucu şeklinde arka taraf içinde koruyucu satın aldım çinden, lensun vs cihaza özel çıkarmıştır belki.
4. kullanmadığımdan bilemiyorum.
5. Root varsa kashinin magisk modüllerini kullanın. ben direk mod yüklediğimden orjinalde var mı bilmiyoırum
Sıvı yapıştırıcılı ürünün linkini bana da atar mısınız rica etsem
Kamera için aldığınız koruyucu hangisi?

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Viper kurduğunuzda uygulama içinde önyükleme yapıp yeniden başlattıktan sonra uygulamyı açıp ayarlardan legacy (yanlış hatırlamıyorsam) aktif edip kullanabiliyorsunuz

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Viper kurduğunuzda uygulama içinde önyükleme yapıp yeniden başlattıktan sonra uygulamyı açıp ayarlardan legacy (yanlış hatırlamıyorsam) aktif edip kullanabiliyorsunuz
Yok işte hocam ona izin vermiyor her defasın da yeniden sürücü yükletiyor

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
dur ben viperi yükliyim sorunsuz sürümse sanada indirmesini veriyim

apk indirip kurdum. Driver yok dedi.
zip olanını indirip magiste modulü yükledim, telefonu yeniden başlattım.
Ayarlardan Legacy Modunu aktif ettim ve denedim çalıştı.

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam lensuna baktım ama bizim cihaz için ürün göremedim
İlinizdeki telefoncularda vardır yüksek ihtimalle: bir cihazla -lensun adıyla- aynı mantıkla cihaza özel kesim ekran koruyucu yapılabiliyor. Gaziantep'te merkezdeki neredeyse tüm telefoncular yapıyor makinesiyle.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
dur ben viperi yükliyim sorunsuz sürümse sanada indirmesini veriyim

apk indirip kurdum. Driver yok dedi.
zip olanını indirip magiste modulü yükledim, telefonu yeniden başlattım.
Ayarlardan Legacy Modunu aktif ettim ve denedim çalıştı.
Teşekkür ederim hocam deniyorum bende şimdi

İlinizdeki telefoncularda vardır yüksek ihtimalle: bir cihazla -lensun adıyla- aynı mantıkla cihaza özel kesim ekran koruyucu yapılabiliyor. Gaziantep'te merkezdeki neredeyse tüm telefoncular yapıyor makinesiyle.
Bütün Yalova yı gezdim yok cihaz ellerinde var ama kesim yapamıyoruz diyorlar

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13