YouneSS Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yunus Cihazım Note 6 pro Yaş 21 Konum Adana Katılım 7 Haziran 2019 Konular 14 Mesajlar 31 Tepkime puanı 2 Puanları 8 22 Ağustos 2019 #1 Note 6 pro için eu rom dosyasını indirdim twrp kurulu nasıl yükleyeceğimi adım adım yazabilir misiniz?
Note 6 pro için eu rom dosyasını indirdim twrp kurulu nasıl yükleyeceğimi adım adım yazabilir misiniz?
Gurkut Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa G Cihazım Mi 9 Meslek I.T Yaş 43 Konum KKTC Katılım 16 Ekim 2018 Konular 14 Mesajlar 504 Tepkime puanı 570 Puanları 108 22 Ağustos 2019 #2 Onlarca konu var forumda.. cihaz çok farketmiyor aslında.. neredeyse tümünde aynı yöntem.. Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı Oyla: Oyla 0 Downvote
Onlarca konu var forumda.. cihaz çok farketmiyor aslında.. neredeyse tümünde aynı yöntem.. Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı
arruna Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cem Cihazım F6 Pro Meslek Kamu Yaş 39 Konum Sinop - Gerze Katılım 27 Ocak 2019 Konular 11 Mesajlar 483 Çözümler 2 Tepkime puanı 183 Puanları 58 22 Ağustos 2019 #3 twrp'yi aç hangi klasöre indirdiysen oradan bul. seç flaşla bu kadar basit. ardından da magisk flaşla. Oyla: Oyla 0 Downvote
twrp'yi aç hangi klasöre indirdiysen oradan bul. seç flaşla bu kadar basit. ardından da magisk flaşla.