Yardım Rom Değişikliğinde Verilerim Gider mi

Thylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom 9.8.9. muı 10.5
Telefon Modeli
Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba

Ben eu beta rom yükledim ve istediğim tüm uygulamaları ayarları ve hesaplarımı ekledim
Merak ettiğim şey acaba eu stabile geçmek istersem yüklediğim ve ayarladığım herşey silinir bunların hepsini tekrardan mı yapmam gerekir
Çünkü son olan bu eu beta da bildirim sesleri gelmiyor ve ben sürekli yeni rom indirip kurarak uygulamaları tekrar tekrar indirip kurmak istemiyorum yorucu bir iş ayarlarını yapmak istediğin hale getirmek zor sonuçta
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Merhaba

Ben eu beta rom yükledim ve istediğim tüm uygulamaları ayarları ve hesaplarımı ekledim
Merak ettiğim şey acaba eu stabile geçmek istersem yüklediğim ve ayarladığım herşey silinir bunların hepsini tekrardan mı yapmam gerekir
Çünkü son olan bu eu beta da bildirim sesleri gelmiyor ve ben sürekli yeni rom indirip kurarak uygulamaları tekrar tekrar indirip kurmak istemiyorum yorucu bir iş ayarlarını yapmak istediğin hale getirmek zor sonuçta
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
Betadan stabile geçmeniz için 4 wipe yapmanız gerekir. Bunun içinde yedek almalısınız. Romu kurmadan önce yere yedeklemelerden sistem ve uygulamalarınızı işaretleyip yedekleyin. Eğer kullanıyorsanız Titanium Backup ile yedek almanızda fayda var. Romu kurduktan sonra yerel yedeklemelerden bütün yedeklerinizi geri yükleyin. Eksik olan uygulama varsa Titanium Backup ile tamamlarsınız.

Oyla:

Thylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Betadan stabile geçmeniz için 4 wipe yapmanız gerekir. Bunun içinde yedek almalısınız. Romu kurmadan önce yere yedeklemelerden sistem ve uygulamalarınızı işaretleyip yedekleyin. Eğer kullanıyorsanız Titanium Backup ile yedek almanızda fayda var. Romu kurduktan sonra yerel yedeklemelerden bütün yedeklerinizi geri yükleyin. Eksik olan uygulama varsa Titanium Backup ile tamamlarsınız.
Bilgi için teşekkürler. Titanium backup içim telefonun rootlu olması gerekiyor sanırım öyle mi?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek