Soru rom çeşitliliği ?

Seloma 80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Red mi note 7
Konular
2
stock romlarda endonezya, hindistan, Türkiye, Avrupa rom çeşitleri bulunuyor bunların birbirinden farkı nedir? eğer var ise gözle görünen bir fark hangisini tavsiye edersiniz ?

Seloma 80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Red mi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu genel olarak romların çeşidini anlatmış, ben sadece bölge farklılıklarının ne gibi getirisi oluyor

yakupaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xaomi Mi9T
Konular
15
bu genel olarak romların çeşidini anlatmış, ben sadece bölge farklılıklarının ne gibi getirisi oluyor
Yani tüm romlarda az çok fark vardır. Bölge romlarında da güncelleme alma zamanı gibi farklılıklar olabiliyor. Örneğin Hindistan romu Türkiye romundan önce güncelleme alıp ekstra özelliklere sahip olabilir. Rom konusu şöyledir; denersin hangisini seversen onu kullanırsın veya romun özelliklerini bulup o romda ekstra bir özellik bulursun o roma geçebilirsin.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hindistan ve endonezya romunda xiaomi nin kendi arama ve mesajlaşma uygulamaları bulunuyor arama kaydı vs yapabiliyorsun hindistan romunda ek olarak mi video mi tarayıcı gibi gereksiz uygulamalar yok

Seloma 80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Red mi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani tüm romlarda az çok fark vardır. Bölge romlarında da güncelleme alma zamanı gibi farklılıklar olabiliyor. Örneğin Hindistan romu Türkiye romundan önce güncelleme alıp ekstra özelliklere sahip olabilir. Rom konusu şöyledir; denersin hangisini seversen onu kullanırsın veya romun özelliklerini bulup o romda ekstra bir özellik bulursun o roma geçebilirsin.
teşekkür ederim, şuan tam anlamı ile anladım konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hindistan ve endonezya romunda xiaomi nin kendi arama ve mesajlaşma uygulamaları bulunuyor arama kaydı vs yapabiliyorsun hindistan romunda ek olarak mi video mi tarayıcı gibi gereksiz uygulamalar yok
arayıpta bulamadığım şey o zaman hindistan yada endonezya romunu akşam yüklüyorum google aramalar ve mesajlar kanser eder adamı ya :D

Üst Alt