Yardım Rom atma sonrası ekran problemi

Xerlyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bilginize ihtiyacım var. Dün telefona magisk root uygulamasını kurdum telefonda bir uygulama için hide yapmam gerekiyordu ardından telefon brick olup Fastboot'a attı. Telefon ilk çıkış romuyla idi yani daha önce güncelleme vs yapmamıştım. Twrp üzerinden V11.0.8.0.QFNMIXM sürümlü romu yükledim bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama şuan aşağıdaki sıkıntıyı yaşıyorum acaba sorun yazılımsal mı olur yoksa donanımsal mı?
Aynı sorunu yaşayıp yazılımsal olduğunu ileri sürenler olmuş fikrinizi almak istiyorum teşekkür ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak problem cihazın kapalı haldeyken ilk açılışında olmuyor ama ister twrp ister system de baş gösteriyor.

Son olarak şuan hiçbir problem yok ne çentik izi ne de always on disp de sıkıntı var tamamen geçmiş gibi problem ama tekrarlayacağını düşünüyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.230
Kablo gevşemiş olabilir diye tahmin ediyorum. Yazılımsal olacak bir sorun gibi değil.

Xerlyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo gevşemiş olabilir diye tahmin ediyorum. Yazılımsal olacak bir sorun gibi değil.
Sanırım bu telefonda kronik bir sorun, 7-8 konu gördüm bire bir aynı problemin yaşandığı.

Bazı romlarda aod kullanmayın, ekran beyazlama problemi falan okudum acaba ondan mı diye düşündüm

Üst Alt