- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Mi 10t pro
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba bilginize ihtiyacım var. Dün telefona magisk root uygulamasını kurdum telefonda bir uygulama için hide yapmam gerekiyordu ardından telefon brick olup Fastboot'a attı. Telefon ilk çıkış romuyla idi yani daha önce güncelleme vs yapmamıştım. Twrp üzerinden V11.0.8.0.QFNMIXM sürümlü romu yükledim bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama şuan aşağıdaki sıkıntıyı yaşıyorum acaba sorun yazılımsal mı olur yoksa donanımsal mı?
Aynı sorunu yaşayıp yazılımsal olduğunu ileri sürenler olmuş fikrinizi almak istiyorum teşekkür ederim.
Ek olarak problem cihazın kapalı haldeyken ilk açılışında olmuyor ama ister twrp ister system de baş gösteriyor.
Son olarak şuan hiçbir problem yok ne çentik izi ne de always on disp de sıkıntı var tamamen geçmiş gibi problem ama tekrarlayacağını düşünüyorum.
Aynı sorunu yaşayıp yazılımsal olduğunu ileri sürenler olmuş fikrinizi almak istiyorum teşekkür ederim.
Yardım - Mi Note 10 Lite Ekran Problemi
İyi geceler. Telefonumun ekran panelinde veya flex kablosunda bir sorun var sanırım. Bu tarz görüntü gitmeleri yaşanıyor. Ve full parlaklıkta beyazlayıp sapıtıyor. Durum çubuğu altında beyaz bir çizgi zamanla artıp azalıyor veya yok oluyor. Ön kameranın sol tarafı bazen tamamen siyahlaşıp geri...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak problem cihazın kapalı haldeyken ilk açılışında olmuyor ama ister twrp ister system de baş gösteriyor.
Son olarak şuan hiçbir problem yok ne çentik izi ne de always on disp de sıkıntı var tamamen geçmiş gibi problem ama tekrarlayacağını düşünüyorum.