Çözüldü Rom Atarken Hata Verdi

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Merhabalar tayvan romu yukluyordum clean and lock seçili kaldı yanlışlıkla o kadar dikkat etmeme rağmen gözümden kaçtı heyecanla. Bu ekranda kaldı ne yapmam lazım kendini yeniden başlatıyor sürekli

Ekli dosyalar

• IMG_20231127_192625.jpg
    IMG_20231127_192625.jpg
    4,7 MB · Görüntüleme: 21

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhabalar tayvan romu yukluyordum clean and lock seçili kaldı yanlışlıkla o kadar dikkat etmeme rağmen gözümden kaçtı heyecanla. Bu ekranda kaldı ne yapmam lazım kendini yeniden başlatıyor sürekli
Bootloader kilidini açtığınız hesaba mi unlock ile girebiliyor musunuz? Girebiliyorsanız fastboota girip açmayı deneyin.

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fastmod moduna zorda llsa girdim tekrsr unlock yaptım. Sonrada tekrsr flash yaptım şuan telefon açıldı umarım ilerde bir sorun çıkmaz şuan kurulum aşamasındayım

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı durumu yaşayan olursa diye yazıyorum arkadaşlar. Clean and unlock seçili rom atıyordum unuttuğumu fark ettim ve abim bilgisayardaydi kurulum devam ederken o anda clean al seçeneğini seçti ve kuruluma devam etti kurulum bitti ve telefon açıldığında resimdeki ekranda kaldı. Kabloyu hiç çıkarmadan yardım aramaya başladım googlden ve birileri tekrar unlock etmeyi deneyin diyordu mi unlock uygulamasından. Ama onun için fastboot moda girmek gerekiyordu. Fastboot moda girmek için ses kısma ve güç tuşuna baya bı basılı tuttum telefon titredikten sonra bıraktım ama yine aynı ekran açılmıştı. Hiç ellemeden yine yardım arıyordum.3 dakika sonra kendini yeniden başlatıp fastboot moduna almış. Hemen mi unlock uygulamasına giriş yaptım ve tekrardan cihazın kilidini açtım. Açıldıktan hemen sonra mı flash uygulamasına girip Tayvan romunu flashladim ve bu sefer clean al seçeneğini seçmeyi unutmadım 😀 ve açıldı şuan yazıyorum bu telefondan. Eskiden hindistan romu vardı ve NFC yoktu şuan geldi ve çalışıyor. Umarım sorunu olana yardımcı olur.

Üst Alt