Aynı durumu yaşayan olursa diye yazıyorum arkadaşlar. Clean and unlock seçili rom atıyordum unuttuğumu fark ettim ve abim bilgisayardaydi kurulum devam ederken o anda clean al seçeneğini seçti ve kuruluma devam etti kurulum bitti ve telefon açıldığında resimdeki ekranda kaldı. Kabloyu hiç çıkarmadan yardım aramaya başladım googlden ve birileri tekrar unlock etmeyi deneyin diyordu mi unlock uygulamasından. Ama onun için fastboot moda girmek gerekiyordu. Fastboot moda girmek için ses kısma ve güç tuşuna baya bı basılı tuttum telefon titredikten sonra bıraktım ama yine aynı ekran açılmıştı. Hiç ellemeden yine yardım arıyordum.3 dakika sonra kendini yeniden başlatıp fastboot moduna almış. Hemen mi unlock uygulamasına giriş yaptım ve tekrardan cihazın kilidini açtım. Açıldıktan hemen sonra mı flash uygulamasına girip Tayvan romunu flashladim ve bu sefer clean al seçeneğini seçmeyi unutmadım
ve açıldı şuan yazıyorum bu telefondan. Eskiden hindistan romu vardı ve NFC yoktu şuan geldi ve çalışıyor. Umarım sorunu olana yardımcı olur.