Yardım rom atarken hata verdi ve twrp de bilgisayarı görmüyo

Levy78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Red
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
redmi note 10
Telefon Modeli
redmi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar ilk kez rom atıyım demiştim yapamadım, yüklerken bu hatayı aldım ve sistem kompile silindi twrp döndügüm zamanda yeni rom atıyım diyorum bilgisayarı görmüyo yardıma ihtiyacım var

son durum bu rom sadece logosu donuyo kalıyo

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba arkadaşlar ilk kez rom atıyım demiştim yapamadım, yüklerken bu hatayı aldım ve sistem kompile silindi twrp döndügüm zamanda yeni rom atıyım diyorum bilgisayarı görmüyo yardıma ihtiyacım var

Merhaba
Profilime Yazmışsın Ama Bildirim Gelmiyor Her zaman
Aynı Telefon Bende Yok Twrp Rom Durumlarını Tam Çalışırmı Denemedim Bildiğim Kadarıyla Yanlışlıkla Advanced Wipe yapmışsın Sistem Bölümlerin Silinmiş
Artık Yeni Telefonların Çoğunda Çalışmıyor Yani Dalvik/ART Cache, Metadata, Data Bunları Silersen
Telefonu Yeniden Başlatırsan Açılmaz Anca Çalışan Update Romu Varsa Açılır
Önce Kuracağın Custom Romu SD Kart Veya USB OTG Atman Gerek Telefonun Hafızsına Atarsan Format Attığında Gider
Twrp Girince Formata Dataya Gireceksin Yes Yazacaksın İstediğin Romu Yükleyeceksin

Tekrardan Dediklerimi Denersen Ona Göre Bakalım Yada Tekrardan Fastboot Romu Yüklersen Açılır Telefon

Bilgisyar Görmesi İçin Fastbootda Rom Atacaksan Driverini Kurmadan Rom Atamazsın
Twrp PC Görmesi İçin Twrp Destekliyorsa Mounta Girin Sağ Altda Disable MTP Yazıyorsa Pc Görmez Enable Yapın Görür

Oyla:

canakay

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Astsubay
Konular
14

Orange fox yükle twrp yerine onda mount izinlerini ayarlayabiliyorsun kolaylıkla karıştıra karıştıra bile yaparsın daha kullanışlı

Oyla:
Üst Alt