- Adım
- gokhan
- Cihazım
- note 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUMI Global 11.09 kararlı
- Telefon Modeli
- note 8
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba arkadaşlar ve üstatlar birşey sormak istiyorum.
Daha önce imei repair işlemi yapmıstım 4.5 g cekmediği için tekrardan işlem yaparken sistemi komple silmiştim ve global rom atarken unlock klidini kapatmıştım ve telefon daha açılmadıydı.
Bir telefoncuya verdim 5 gün sonra telefon geldi ama Şuan
MIUMI sürümü: 11.0.9.0(PCOMIXM)
Android sürümü: 9 PKQ1.190616.001
telefon yine 4.5G cekmiyor 300 tl verdim telefoncuya .
Arka kapağını acıp sanırım edl moduna alıp rom yüklemişler ve telefon yine E de çekiyor
Şimdi ben unlock klidini açmak için uygulamayı indirdim ve 165 kusur yani 7 gün bekleme süresi verdi.
Bu yüzden kendim rom atamıyorum unlock klidi kapalı diye.
telefonuncunun attığı imei eski bir huawi telefon ve 4.5 g desteklemiyor . ben buna yeniden İMEİ repair işlemi yapsam sorun olurmu.
Şuan bildiğiniz telefondan o kadar sogudum ki imkanım olsa yeni telefon alacağım.
Unlock klidi varken yeniden imei atılırmı
şuan güncelleme mevcut v.12 kararlı sürüme . Güncellesem otomatik sorun olur mu.
veya ne yapmam lazım bilgi verme şansınız varmıdır
telefonu tamire vermeden önceki board id 1.90 idi ama tamirden geldikten sonra board id 1.30.0 olmuş .
ve redmi note 8 M1908C3JE olan model şuan M1908C3JH OLMUŞ ?
bunun sebebini bilen varmıdır acaba. ?
yoksa telefoncu içindeki parçaları değiştirmiş olabilir mi acaba ?
Daha önce imei repair işlemi yapmıstım 4.5 g cekmediği için tekrardan işlem yaparken sistemi komple silmiştim ve global rom atarken unlock klidini kapatmıştım ve telefon daha açılmadıydı.
Bir telefoncuya verdim 5 gün sonra telefon geldi ama Şuan
MIUMI sürümü: 11.0.9.0(PCOMIXM)
Android sürümü: 9 PKQ1.190616.001
telefon yine 4.5G cekmiyor 300 tl verdim telefoncuya .
Arka kapağını acıp sanırım edl moduna alıp rom yüklemişler ve telefon yine E de çekiyor
Şimdi ben unlock klidini açmak için uygulamayı indirdim ve 165 kusur yani 7 gün bekleme süresi verdi.
Bu yüzden kendim rom atamıyorum unlock klidi kapalı diye.
telefonuncunun attığı imei eski bir huawi telefon ve 4.5 g desteklemiyor . ben buna yeniden İMEİ repair işlemi yapsam sorun olurmu.
Şuan bildiğiniz telefondan o kadar sogudum ki imkanım olsa yeni telefon alacağım.
Unlock klidi varken yeniden imei atılırmı
şuan güncelleme mevcut v.12 kararlı sürüme . Güncellesem otomatik sorun olur mu.
veya ne yapmam lazım bilgi verme şansınız varmıdır
telefonu tamire vermeden önceki board id 1.90 idi ama tamirden geldikten sonra board id 1.30.0 olmuş .
ve redmi note 8 M1908C3JE olan model şuan M1908C3JH OLMUŞ ?
bunun sebebini bilen varmıdır acaba. ?
yoksa telefoncu içindeki parçaları değiştirmiş olabilir mi acaba ?
Son düzenleme: