Rom [ROM] Android 11 Stag OS OFFICIAL [Mİ 9T PRO / K20 PRO] (17.02.2021)

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Telefon yeniden başlatmıyordu hocam parmak izini eklemiyordu parmak izini sıfırlıyordu bende.
Miui 11 de ve custom romlarda parmak izini algılaması ve ekleyebilmeniz fakat 12 de algılamaması ekrandan kaynaklı olduğunu göstermiyor hocam yazılımsal olarak bir durum vardır.
Ben Aosp romlarda hep 12.0.3.0 firmware kullanıyordum hocam farklı firmwareleri denediniz mi?
Bir önerim var ama kesin sonuç olur diyemiyorum mi flash ile clean all diyerek stock roma dönüp tekrar twrp kurup denemenizi öneririm en temizinden.
Bir de TWRP olarak her zaman orange fox kullanıyorum ben hocam orange fox ile romları yüklemenizi öneririm.
Hocam 1 haftadır zaten mi flash ile rom atmak zorunda kalıyorum bazen rom flasladgm zaman orangefox a bile girmiyor sadece fastboot girebiliyorum oyle oluncada temiz kurulum yapıyorum ben anlamadım bu önceki Xiaomi telefonda hiç böyle bir skntm yoktu Kernek flaslaynca bile kurtarma moduna geçmiyor mı flash ile rom atmam gerekiyor yani uymazsa boot etmez recoveryden başka rom flaşların ama ugrastiriyor telefon ilk defa başıma geliyor böyle skntilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde kang os rom flaslamistim sabah parmak izi simgesi geliyordu dokununca ana ekrana atıyordu şuan adımları geçtim nasıl oldu bende anlamadım tekrardan flaslayip uğraşmak istemiştim fotoğrafları bırakıyorum hocam şuan 2 tane parmak izi ekledim fakat telefonu kitleyip parmak iziyle açmaya calistigimda sensörü dokunuyorum ekran kapanıyor 30 sn fln açılmıyor telefon açık aslında bu arada bazende açıyor sorunsuz 15 inci denemeden sonra ama tabiki kapanınca her kapanisda 30 sn sonra geliyor ekran ilgilendiğiniz için tskr ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210704-171007_Ayarlar.png
    Screenshot_20210704-171007_Ayarlar.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20210704-171019_Ayarlar.png
    Screenshot_20210704-171019_Ayarlar.png
    96,1 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20210704-175659_Ayarlar.png
    Screenshot_20210704-175659_Ayarlar.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 6

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam 1 haftadır zaten mi flash ile rom atmak zorunda kalıyorum bazen rom flasladgm zaman orangefox a bile girmiyor sadece fastboot girebiliyorum oyle oluncada temiz kurulum yapıyorum ben anlamadım bu önceki Xiaomi telefonda hiç böyle bir skntm yoktu Kernek flaslaynca bile kurtarma moduna geçmiyor mı flash ile rom atmam gerekiyor yani uymazsa boot etmez recoveryden başka rom flaşların ama ugrastiriyor telefon ilk defa başıma geliyor böyle skntilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde kang os rom flaslamistim sabah parmak izi simgesi geliyordu dokununca ana ekrana atıyordu şuan adımları geçtim nasıl oldu bende anlamadım tekrardan flaslayip uğraşmak istemiştim fotoğrafları bırakıyorum hocam şuan 2 tane parmak izi ekledim fakat telefonu kitleyip parmak iziyle açmaya calistigimda sensörü dokunuyorum ekran kapanıyor 30 sn fln açılmıyor telefon açık aslında bu arada bazende açıyor sorunsuz 15 inci denemeden sonra ama tabiki kapanınca her kapanisda 30 sn sonra geliyor ekran ilgilendiğiniz için tskr ederim
Hocam gerçekten çok ilginç yazılımla alakalı değil ekranla değil eğer stock romda hiç bir sıkıntı çekmiyorsanız stock romdan devam etmeniz daha iyi olacaktır. En azından kullanılabilir olur sıkıntı yaşamazsınız.
Rica ederim hocam ne demek.
StagOS'un konuya eklenmeyen güncellemeleri olabilir hocam müsait olduğumda bakar eklerim onları da deneyebilirsiniz ya da sizde bakabilirsiniz internetten.
Resurrection Remix denediniz mi hocam Android 10 en stabil AOSP rom ben uzun zamandır kullandım yine geçeceğim.

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Hocam gerçekten çok ilginç yazılımla alakalı değil ekranla değil eğer stock romda hiç bir sıkıntı çekmiyorsanız stock romdan devam etmeniz daha iyi olacaktır. En azından kullanılabilir olur sıkıntı yaşamazsınız.
Rica ederim hocam ne demek.
StagOS'un konuya eklenmeyen güncellemeleri olabilir hocam müsait olduğumda bakar eklerim onları da deneyebilirsiniz ya da sizde bakabilirsiniz internetten.
Resurrection Remix denediniz mi hocam Android 10 en stabil AOSP rom ben uzun zamandır kullandım yine geçeceğim.
Hocam firmware v11.0.8.0 flasladim parmak izi skntm ortadan kalkti skntisiz çalışıyor şuan diğer romları denemedim şuan için pilde çok iyi gidiyor memnunum

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam firmware v11.0.8.0 flasladim parmak izi skntm ortadan kalkti skntisiz çalışıyor şuan diğer romları denemedim şuan için pilde çok iyi gidiyor memnunum
Sorununuzun çözülmesine sevindim hocam sağlıklı günler dilerim :)

Üst Alt