Yardım rocovery mod loop stuck

omertctiner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Talha Ç
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
Merhaba,

Telefonuma rom yüklemek için XiaoMiFlash ile raphael romunu indirip işlem yapmaya çalıştım fakat yükleme ekranında ne yazıkki bir anlık gaflet ile "clean all and lock" seçili iken "flash" butonuna bastım. farkettiğim an artık çok geçti ve şuan telefon sürekli loop a girdi ve lock olduğu için rom atmak istediğim zaman "Erase Boot Error" hatası alıyorum. lock u kaldırabilmek için telefonun arkasını açıp anakarttaki modemin 2 pinini birbirine deydirme yöntemini bulabildim ama onu da yapmak istemiyorum hem çok zahmetli hemde riskli bir iş. Acaba yapabileceğim herhangi birşey var mıdır ? desteğinizi rica ediyorum.

Telefon yurt dışı getirilip imei atılmış bir telefon ve garantisi yok bu sebeple kendi mi hesabımla giriş yapıp telefonun lock unu xiaomi nin lock açma uygulaması ile de açamıyorum. şu an twrp modu dahil olmak üzere hiç bir yere giremiyorum.Telefon resetlendiği için de usb hata ayıklama modu dahil herşey başlangıca döndüğü için hata ayıklama modunun açık olması gereken işlemleri de yapamıyorum. son olarak adb ile fastboot modunda twrp yüklemeye çalıştığım zaman da yine "FAILED (remote: 'Flashing is not allowed in Lock State') " uyarısı alıyorum.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Hocam sizin yapacağınız birşey yok yetkili hesap ile işlem yapılması gerekiyor. Kapağını açsanız dahi çalıştıramazsınız yani. Zenex hocam ile irtibata geçin.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
xiomi unlock tool ile tekrar denediğinizde açamıyorsanız yetkili hesapsız bir işlem yapılamaz. Zenex hocam dönüş yapacaktır

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba,

Telefonuma rom yüklemek için XiaoMiFlash ile raphael romunu indirip işlem yapmaya çalıştım fakat yükleme ekranında ne yazıkki bir anlık gaflet ile "clean all and lock" seçili iken "flash" butonuna bastım. farkettiğim an artık çok geçti ve şuan telefon sürekli loop a girdi ve lock olduğu için rom atmak istediğim zaman "Erase Boot Error" hatası alıyorum. lock u kaldırabilmek için telefonun arkasını açıp anakarttaki modemin 2 pinini birbirine deydirme yöntemini bulabildim ama onu da yapmak istemiyorum hem çok zahmetli hemde riskli bir iş. Acaba yapabileceğim herhangi birşey var mıdır ? desteğinizi rica ediyorum.

Telefon yurt dışı getirilip imei atılmış bir telefon ve garantisi yok bu sebeple kendi mi hesabımla giriş yapıp telefonun lock unu xiaomi nin lock açma uygulaması ile de açamıyorum. şu an twrp modu dahil olmak üzere hiç bir yere giremiyorum.Telefon resetlendiği için de usb hata ayıklama modu dahil herşey başlangıca döndüğü için hata ayıklama modunun açık olması gereken işlemleri de yapamıyorum. son olarak adb ile fastboot modunda twrp yüklemeye çalıştığım zaman da yine "FAILED (remote: 'Flashing is not allowed in Lock State') " uyarısı alıyorum.
Hocam telefon ister mtk olsun ister qualcomm.Kilit kapalı iken eğer brick olursa tek çözüm yetkili hesap oluyor ama siz bootloop dediniz.Mümkünse bir fastboot girmeyi deneyin.Eğer girerse daha önce kilidi açtığınız hesap ile tekrar kilidi açın ve flashlayın.Girmiyorsa çözüm arka kapak olayı ile yetkili hesap maalesef :/

Oyla:

omertctiner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Talha Ç
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplar için çok teşekkürler anlayamadım olay aslında yetkili hesap konusu. ben telefonu kullanırken açtığımda mi hesabı etkinleştirilemedi gibi uyarı geliyordu simin biri için ama mi hesabım ile de telefona giriş yapmıştım. telefona giriş yaptığım hesabım ile aktifleştirme yapamıyorum ama. birde dikkatimi çeken lock kaldırma uygulamasında insanlara beklemeleri gereken süre ile alakalı uyarı çıkıyor. bende öyle bir uyarı da çıkmıyor. alttaki şekillerdeki gibi çıkıyor. yani telefon hiç bir hesapla etkinleştirilmemiş te olabilir yada aldığım kişinin telefon numarası ile etkinleşmiş olabilir.

Sorry, your MI ID is not associated with a phone number.

couldn't unlock
please add your account in MIUI's settings > Developer options > Mi Unlock status

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
mi hesabınızı bir telefon numarası ile eşleştirmemişsiniz. anladığım kadarıyla cihazda daha önce bulunan mi hesabınız bu denediğiniz numara ile açılmamış. büyük ihtimal cihazınızın kilidi farklı bir mi hesabı ile açılmış. aynı hesap bilgilerine ulaşabilirseniz tekrar açabilirsiniz diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt