- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi A2 lite
- Konular
- 20
Roaccutane zoratenin ve aknetrent ilaclarindan herhangi birini kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacim var
5.5 ayimdayim. Bilgi icin teşekkür ederim. 60 mg dozda halen ufak tefek aknelerin cikmasi normal midir diye bilgi alacaktim aslındaMerhabalar, hocam eczacıyım, lisede iken ben de kullandım, biraz mecbur kalmış idim. Avrupa'da kaldırıldı sayılır, karaciğer ve böbreği çok yoruyor, zaten kullanmaya başlayınca ilaç firması ilaç yan etkileri için size bir form imzalattırıyor ve böyle bütün yükten kalkıyor. Çok çok zor durumda kalmadıkça ben şahsen önermiyorum ve kullandırtmam da yakınıma, ancak bazen yapacak başka çare kalmıyor yaş genç ise kişiye kullanması sağlanıyor. Yan etkisi çok, dudak ta ve burunda aşırı dercede kuruma yanında her zaman dudak nemlendirici olmalı, burun da kanlı kuru mukus görebilirsin, saç derisinde en güçlü şeyde kanama ve hassasiyet oluşur ve yan etki görülme sıklığı ve şiddeti kişibünya ve karaciğer enzimlerinr göre değişir ayrıca ilaç 6 ay kullanılıyor. Her ay kan tahlili verip yazdırıyorsunuz
Umarım yardımcı oldum biraz .