7.3 çalışıyor bendeGreeshan rom kullanıyorum hangi gcam ı denediysem hata verdi, bildiğiniz bir gcam var mı??
telegram grubundan bulmuştum apk duruyorsa burada paylaşırım hocamHangi port u çalıştırdınız acaba? Konu linki varsa yönlendirebilir misiniz
Hocam 2sini de denedim gece modları çok kötü normal modları da tatmin etmiyor daha stabil olan var mı ?telegram grubundan bulmuştum apk duruyorsa burada paylaşırım hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu dener misiniz hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu da dener misiniz
configsiz kullanırsanız tatmin etmezler hocam bunlara uygun config arayınız ya da bruial 9 ya da 10 kullanınız onları da configle kullanmanızHocam 2sini de denedim gece modları çok kötü normal modları da tatmin etmiyor daha stabil olan var mı ?
Kullandım hocam. bulamadım doğrusunu yadaconfigsiz kullanırsanız tatmin etmezler hocam bunlara uygun config arayınız ya da bruial 9 ya da 10 kullanınız onları da configle kullanmanız
Ben burial 9 kullanıyorum gece modunu çok kullanmadığım için belki de bilmiyorum bana gayet güzel çekimler yaptırıyorKullandım hocam. bulamadım doğrusunu yada