- Adım
- Enes
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Paramedik
- Konular
- 12
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android 13 artık piyasada ve Note 8 Pro için Unofficial olarak Lineage OS Yayımlandı
Beta sürüm aslında ayın 22 sinde yayımlanmıştı fakat beta olduğundan paylaşmamıştım.
Hala illaki sorunlar vardır fakat bugün bir güncelleme daha yayımlandı bende denemek isteyen arkadaşlar için konuyu paylaşıyorum ve her güncellemede konuya ekleme yapacağım.
Kurulum
-Cihaz BL Kilidini Açın.
-TWRP' Yükleyin.
- Wipe kısmından Advanced Wipe ardından System,Cache,Dalvik,Vendor seçip wipelayın
-Tekrar Wipe kısmından Format Data yapın
-Rom'u telefonun ana dizine atın
-İnstall kısmından Rom'u Kurun.
-Şuan rom için bir Gapss Mevcut değildir.O yüzden Reboot System Diyip telefonu kullanabilirsiniz.
Tekrardan hatırlatıyım bu rom şuan sadece test amaçlı olup içindeki birçok sorun mevcuttur. Sadece denemek isteyen arkadaşlar için yayımlanmıştır.
Bu yazıda anlatılanlar tamamen bilgilendirme amaçlı olup oluşacak sorunlarda şahsım ve forum sorumlu değildir.
-TWRP' Yükleyin.
1)Fastboot moda alın
2)Zip'den çıkan klasörü masaüstüne alın.
3)Telefonu pc ye bağlayın ve Stabil1.bat adlı dosyayı çalıştırın.
4)Ardından otomatik twrp ekranı açılacaktır.
2)Zip'den çıkan klasörü masaüstüne alın.
3)Telefonu pc ye bağlayın ve Stabil1.bat adlı dosyayı çalıştırın.
4)Ardından otomatik twrp ekranı açılacaktır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Tekrar Wipe kısmından Format Data yapın
-Rom'u telefonun ana dizine atın
-İnstall kısmından Rom'u Kurun.
-Şuan rom için bir Gapss Mevcut değildir.O yüzden Reboot System Diyip telefonu kullanabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tekrardan hatırlatıyım bu rom şuan sadece test amaçlı olup içindeki birçok sorun mevcuttur. Sadece denemek isteyen arkadaşlar için yayımlanmıştır.
Bu yazıda anlatılanlar tamamen bilgilendirme amaçlı olup oluşacak sorunlarda şahsım ve forum sorumlu değildir.