Yardım Rn8p yeminli

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
Unlock kilidini açmak istediğimde 198 saat nonra tekrar deneyin 186 saat doldu ve tekrardan açmak istediğimde 360 saat verdi 360 saat sonra girsem bu sefer saat değil 365 gün verir bunun biçözumu kesinlikle yok

Şu Xiaomi nin en saçma yönü boatloader kilidini açmak için beklememiz gerçekten bu özelliği kaldırsalar süper olur

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Unlock kilidini açmak istediğimde 198 saat nonra tekrar deneyin 186 saat doldu ve tekrardan açmak istediğimde 360 saat verdi 360 saat sonra girsem bu sefer saat değil 365 gün verir bunun biçözumu kesinlikle yok

Şu Xiaomi nin en saçma yönü boatloader kilidini açmak için beklememiz gerçekten bu özelliği kaldırsalar süper olur
Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Güvenlik uygulamasını çalıştırmayın
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik için şart başka bir sürümünü deneyin yada başka bir hesapla deneyin
Farklı bir sürüm dede denedim aynı abi 360 saat bekleyin dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süre bitene kadar:
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Eyw abi tşk ederim

Oyla:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
125
Süre bitene kadar:
hocam ben bl işlemlerini yaptım fakat fastboot moda alırken kartımı çıkarıp başka telefona wifi açtım pc için çünkü internetim yok. Neyse 168 saat verdi bana .
telefon yeniden başlatırken kartımı yine aynı slota taktım . sizce bir sorun olur mu hafta yine deneyince?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam ben bl işlemlerini yaptım fakat fastboot moda alırken kartımı çıkarıp başka telefona wifi açtım pc için çünkü internetim yok. Neyse 168 saat verdi bana .
telefon yeniden başlatırken kartımı yine aynı slota taktım . sizce bir sorun olur mu hafta yine deneyince?
Olabilir hocam bunu bilemeyiz maalesef

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Süre dolmadan programa giriş yapmayın. Atıyorum 120 saat mi verdi o 120 saat tamamen dolduktan sonra yani 6.gün işlemleri tamamlamak için açın programı.
5 farklı model Xiaomi kullandım ilk cihazdan sonra hiç bir zaman süre kısıtlaması almadım. Çünkü ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım. O yüzden muhammed540 hocamın tavsiyelerine uyunuz. Emin olun sorun yaşamazsınız.

Oyla:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
125
Süre dolmadan programa giriş yapmayın. Atıyorum 120 saat mi verdi o 120 saat tamamen dolduktan sonra yani 6.gün işlemleri tamamlamak için açın programı.
5 farklı model Xiaomi kullandım ilk cihazdan sonra hiç bir zaman süre kısıtlaması almadım. Çünkü ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım. O yüzden muhammed540 hocamın tavsiyelerine uyunuz. Emin olun sorun yaşamazsınız.
hocam 168 saat verince tekrar dene demiştim yine 168 saat vermişti umarım sorun olmaz o

Oyla:

BoZKuRT1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
galip
Cihazım
note 8 pro
Konular
3
ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçenekleri> mi kilit açma durumu yolu ile açtım
geliştirici şeçeneklerini açmak için
>telefon hakkında>mıuı sürümüne seri bir şekilde 5 yada 6 kez tıklama ile açabilirsiniz olmadı artık geliştiricisiniz diye uyarı verene kadar tıklayın

olmadı XiaoMiTool V2 alternatif bootloader kilit açma işlemi ile beklemeden yapılabiliyor bilginize

Son düzenleme:
Oyla:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
125
ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçenekleri> mi kilit açma durumu yolu ile açtım
geliştirici şeçeneklerini açmak için
>telefon hakkında>mıuı sürümüne seri bir şekilde 5 yada 6 kez tıklama ile açabilirsiniz olmadı artık geliştiricisiniz diye uyarı verene kadar tıklayın

olmadı XiaoMiTool V2 alternatif bootloader kilit açma işlemi ile beklemeden yapılabiliyor bilginize
şimdi bekleme süresi verdiği halde bu dediğiniz ile bl kilidini açabilir miyiz hocam??

Oyla:
Üst Alt