Sohbet RN8 PRO Endonezya rom Mcdonalds

ROCKYY12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
RN8pro
Konular
2
Arkadaşlar herkese merhaba, rn8 pro kullanıcısıyım teli geçen sene aldım bir senedir artık Google mesajlar ve rehber uygulamasından dün ne kadar nefret ettiğimi fark edince, biraz araştırma ile benim için çok zorda olsa Endonezya romuna geçiş yaptım. İlk farkettiğim bu aksam Mcdonalds yerken uygulamaya gireyim dedim açılmadı ,ardından playstoreun sertifakasız olduğunu gördüm bu iki sorunu çözemedim. Sonra gece Netflix hata verdi bunun için bölgeyi hindi yapıp get appsden Netflix indirip kurdum fakat güncelleme alacak mı almayacak mı emin değilim? Yardımcı olur musunuz. Çok detaydan anlayamıyorum diğer app lerde böyle olursa yeniden global Roma geçme araştırması yapmam gerekecek sanırım :)

Not: cihazım evofonedan alınmıştır orj. İmeilidir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar herkese merhaba, rn8 pro kullanıcısıyım teli geçen sene aldım bir senedir artık Google mesajlar ve rehber uygulamasından dün ne kadar nefret ettiğimi fark edince, biraz araştırma ile benim için çok zorda olsa Endonezya romuna geçiş yaptım. İlk farkettiğim bu aksam Mcdonalds yerken uygulamaya gireyim dedim açılmadı ,ardından playstoreun sertifakasız olduğunu gördüm bu iki sorunu çözemedim. Sonra gece Netflix hata verdi bunun için bölgeyi hindi yapıp get appsden Netflix indirip kurdum fakat güncelleme alacak mı almayacak mı emin değilim? Yardımcı olur musunuz. Çok detaydan anlayamıyorum diğer app lerde böyle olursa yeniden global Roma geçme araştırması yapmam gerekecek sanırım :)

Not: cihazım evofonedan alınmıştır orj. İmeilidir.
Cihazınızı root'layip safetynet testinden geçmeniz gerekiyor. Arama butonunu kullanarak gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz

ROCKYY12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
RN8pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arama butonunda bu konuları gördüm fakat çok komplike geldi şuan bana eşeğe anlatacak biri lazım valla :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce bunu yapabilir miyim. Endo Roma geçmem 2 saatimi aldı aşağı yukarı.

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arama butonunda bu konuları gördüm fakat çok komplike geldi şuan bana eşeğe anlatacak biri lazım valla :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce bunu yapabilir miyim. Endo Roma geçmem 2 saatimi aldı aşağı yukarı.
Bootloader kilidinizi kapatabilirsiniz. Bunu yapmak daha kolaydır

Üst Alt