Soru RN8 Modem Band Etkinleştirme

Karb10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oguzhan
Cihazım
Smart6 ultra
Konular
26
Daha önce bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar ben rn8 in hindistan versiyonunu kullanıyorum ve çoğu Band etkin degil bunları sadece nvram editleyerek açabilir miyiz öğrenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Daha önce bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar ben rn8 in hindistan versiyonunu kullanıyorum ve çoğu Band etkin degil bunları sadece nvram editleyerek açabilir miyiz öğrenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Acamazsiniz. Açmak için mükemmel bir yazılım bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Şuan için bir yönteminin bulunmadığını biliyorum

Oyla:

isimsiz2424

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
POCO x6 Pro 5G
Konular
4
buraya bak

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bu kapalı bandlar cihaz içinde gizlenmiş özelliklerdir.Ve aktif edebileceğiniz şeyler değildir

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bandlar yazılımla açılamaz, donanımsal bir özelliktir.

Örneğin, Hindistan veya Çin versiyon bir Redmi Note 8'de yazılımsal bilginiz extreme olsa dâhi Band 20 özelliğini aktif hâle getiremezsiniz. Çünkü, Hindistan'a yada Çin'e özel üretilen seride Band 20 donanım desteği yoktur.

Ama bahsettiğiniz şey Global bir cihaza yapılan IMEI repair esnasında devre dışı kalan mevcut bantlarsa, işini bilen yazılımcılar bu bantları aktif hâle getirerek kullanıma açabiliyorlar.

Oyla:

Karb10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oguzhan
Cihazım
Smart6 ultra
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bandlar yazılımla açılamaz, donanımsal bir özelliktir.

Örneğin, Hindistan veya Çin versiyon bir Redmi Note 8'de yazılımsal bilginiz extreme olsa dâhi Band 20 özelliğini aktif hâle getiremezsiniz. Çünkü, Hindistan'a yada Çin'e özel üretilen seride Band 20 donanım desteği yoktur.

Ama bahsettiğiniz şey Global bir cihaza yapılan IMEI repair esnasında devre dışı kalan mevcut bantlarsa, işini bilen yazılımcılar bu bantları aktif hâle getirerek kullanıma açabiliyorlar.
Biraz araştırma yaptım bazılarının bazı bandları açtığını gördüm. Birkaç gün içinde deneyeceğim birtane bile aktif edebilirsem ne mutlu bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu kapalı bandlar cihaz içinde gizlenmiş özelliklerdir.Ve aktif edebileceğiniz şeyler değildir
Hocam deneyerek göreceğim herşeyin tam yedeğini aldım denemekten zarar geliceni düşünmüyorum.

buraya bak
Yorumunuz için teşekkür ederim yarın veya müsait olduğum bir zamanda bir kaç deniycem yöntem var.

Acamazsiniz. Açmak için mükemmel bir yazılım bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Şuan için bir yönteminin bulunmadığını biliyorum
Yazılım diyende var donanım diyende bu konuya noktayı denedikten sonra kendimce koyacağım

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
İmei repairli cihazsa farklı qcn dosyası ile çözebilirsiniz..
Hint sürümünde genel globaldeki bandlar açık olmuyor muydu?çinde 2 band eksik var diye biliyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Karb10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oguzhan
Cihazım
Smart6 ultra
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei repairli cihazsa farklı qcn dosyası ile çözebilirsiniz..
Hint sürümünde genel globaldeki bandlar açık olmuyor muydu?çinde 2 band eksik var diye biliyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı qcn deniycem ama Orjinal global qcn bulamadım.

Oyla:
Üst Alt