- Adım
- tarik
- Cihazım
- rn8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global
- Telefon Modeli
- rn8
- Bootloader Kilidi
- Açık
rn8 için android 12 derpfest rom nereden bulabilirim ?
rn8 için android 12 derpfest rom nereden bulabilirim ?
hocam sıkıntı herhalde format data da yaptırmıyor ondan fastboot rom atıp ancientos deneyeceğim çünkü derpfestin a10 veya 19 sürümlerini bulamadımderpfest kurdum dahili kamera yok.
hocam bence bu kadar aosp romlarla uğraşmayın birinin bug'ın dan sıkılıp diğerine geçiliyo , geçtiğinizde buglı oluyo. başka buluyosun hoşuna gitmiyor. bende en son bunlardan sıkıldım miui 12.5.1 endonezya sürümü kurdum denediğim custom romlardan bile hızlı çıktıhocam sıkıntı herhalde format data da yaptırmıyor ondan fastboot rom atıp ancientos deneyeceğim çünkü derpfestin a10 veya 19 sürümlerini bulamadım
hocam cihaz rn8 miui 12 kullanmam imkansız akıcı değil o yüzden aosp arıyorum kullanıp önermek istediğiniz rom varsa yazab,lirisinizhocam bence bu kadar aosp romlarla uğraşmayın birinin bug'ın dan sıkılıp diğerine geçiliyo , geçtiğinizde buglı oluyo. başka buluyosun hoşuna gitmiyor. bende en son bunlardan sıkıldım miui 12.5.1 endonezya sürümü kurdum denediğim custom romlardan bile hızlı çıktı
hocam cihaz rn8 miui 12 kullanmam imkansız akıcı değil o yüzden aosp arıyorum kullanıp önermek istediğiniz rom varsa yazab,
hocam ben bulamadım da siz belki bilirsiniz dün miuilite yükledim ama miui 12.5 bu sadece miui 12 ve üstü için mi geliştiriliyor yoksa miui 10 veya 11 sürümünü bulabilieceğim yer var mıdır ?Xda da romlar var yada ekrab süresi paylaşımları var forumda oraya bakın öneri için