Soru Rn7 Pil kullanım istatistikleri

sesko86

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sesko
Cihazım
Redmi note 7
Konular
29
Arkadaşlar pil kullanim istatistigine girince sol tarafta etkinleştir ve sag tarafta yedek diye birsey var. Anladığım kadariyla Sol taraftaki kullanim ekran suresini gösteriyor peki sag taraftaki yedek neyi gösteriyor?

Suan sarjim %25 ve etkinleştir kismi 5:46dk(yani ekran sürem) , yedek kısmı 9:12dk gösteriyor. Nedir bu yedek?

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Yeni güncelleme böyle hatalarıda beraberinde getirdi. Soldaki ekran süresi ama bende sağdakini çözemedim şuan %23 de pil bendede 1.1 yazıyor galiba kalan ekran süresi yada tahmini telefonun açık kalma süresi

Oyla:

sesko86

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sesko
Cihazım
Redmi note 7
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni güncelleme böyle hatalarıda beraberinde getirdi. Soldaki ekran süresi ama bende sağdakini çözemedim şuan %23 de pil bendede 1.1 yazıyor galiba kalan ekran süresi yada tahmini telefonun açık kalma süresi

Hocam sağdaki yedek kısmını bir aydır ara ara düşünürüm hala çözemedim bende. Telefon acik kalma kismi olamaz çünkü teli aldığımdan beri kapatmadım :)

Bilen varsa anlatsa da öğrensek bizde.

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Hocam sağdaki yedek kısmını bir aydır ara ara düşünürüm hala çözemedim bende. Telefon acik kalma kismi olamaz çünkü teli aldığımdan beri kapatmadım :)

Bilen varsa anlatsa da öğrensek bizde.
Telefonun açık kalma süresi derken kalan pil ile ne kadar süre daha açık kalabilir demek istedim sence bu olabilir mi?

Oyla:
Üst Alt