Soru RN6 Pro için kernel tavsiyesi

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Pixel experience roma geçtim fakat pubg mobile kare hızında yüksek seçeneğini açacak bir kernele ihtiyacım var. 2.0 gHz olması yeterli. Hafif güzel bir kernel önerir misiniz?

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
o romun kernellerle pek arası iyi değil kendi halinde güzel çalışan bir rom. O romda denemedim ama birçok romda denediğim kerneli önereyim.Agni rom öneririm 9.5 sürümünü kullanıyorum ama her sürümü iyidir. Twrp de kurarken işlemciyi hızlandır deyin ve pubg cod gibi oyunlarda belirli grafikleri açıyor o kernel kurarken hepsini ayarlayabilirsin

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
o romun kernellerle pek arası iyi değil kendi halinde güzel çalışan bir rom. O romda denemedim ama birçok romda denediğim kerneli önereyim.Agni rom öneririm 9.5 sürümünü kullanıyorum ama her sürümü iyidir. Twrp de kurarken işlemciyi hızlandır deyin ve pubg cod gibi oyunlarda belirli grafikleri açıyor o kernel kurarken hepsini ayarlayabilirsin
Miuida nasıl hocam 11.0.5.0 kullanıyorum zararı yoksa bir deneyeyim. Olur da beğenmezsem kaldırmak için ne yapmam lazım?

Oyla:

mehmetali9393

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
3
zararı yok hocam ben de miyim de kullandım tavsiye ederim

Oyla:

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Miuida nasıl hocam 11.0.5.0 kullanıyorum zararı yoksa bir deneyeyim. Olur da beğenmezsem kaldırmak için ne yapmam lazım?
Kurduğunuz anda MIUI arayüzünden anlıyorsunuz zaten hızlanmayı eğer silmek isterseniz kirli flash atın romu tekrar. Rom stok kerneline dönecek ama bırakmak isteyeceğinizi düşünmüyorum kernelin kurarken 3 seçeneği var 1.8 GHz de çalışma , 2.2 de çalışma ve 2.4 de çalışma. Ben 2.2 olarak kurdum (global de kirli flash olmayacağı için eu 11.0.5.0 a geçin bence aynı tadı veriyor )

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Kurduğunuz anda MIUI arayüzünden anlıyorsunuz zaten hızlanmayı eğer silmek isterseniz kirli flash atın romu tekrar. Rom stok kerneline dönecek ama bırakmak isteyeceğinizi düşünmüyorum kernelin kurarken 3 seçeneği var 1.8 GHz de çalışma , 2.2 de çalışma ve 2.4 de çalışma. Ben 2.2 olarak kurdum (global de kirli flash olmayacağı için eu 11.0.5.0 a geçin bence aynı tadı veriyor )
Gördüm hocam arayüz uçtu ama uzun vadede sıkıntı olacaktır. Oyun oynarken fanla oynuyorum ısıyı sabit tutuyorum ama onun dışında ghost tarzı problemi tekrar yaşayabilirim. Eu 11.0.5.0 ı çok merak ettim kuracaktım 1 2 yorum aradım ama bulamadım hocam. Siz kurdunuz mu? Kurduysaniz nasıl? Stock kernel ile mi geliyor o da?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootu yedekledim twrpdeyken. Geri yükleyeyim mi direkt yoksa wipelemek gerekiyor mu? Bir de kerneli hem 2.2 hem de 2.45 de denedim. Pubgde ben böyle performans görmedim. Sıcaklık fanla böyleydi hem de 2.45 ghzde:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt