Rom Rn6 pro için güncel eu rom linki

melih51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Vurmaz
Cihazım
Redmi Note 6pro
Konular
22
Selamlar iyi forumlar, redmi note 6 pro için güncel eu stabil rom linki atabilir misiniz? Teşekkürler.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
xaomi.eu romunun son sürumu bu cihaz için artık yeterli değil. Onlarca bug da cabası. Güvenlik patchi ve uygulamalar eski. İlla custom rom yükleyecekseniz çok daha stabil ve güncel romlar var. Başka romlara bakmanızı tavsiye ederim.

melih51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Vurmaz
Cihazım
Redmi Note 6pro
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xaomi.eu romunun son sürumu bu cihaz için artık yeterli değil. Onlarca bug da cabası. Güvenlik patchi ve uygulamalar eski. İlla custom rom yükleyecekseniz çok daha stabil ve güncel romlar var. Başka romlara bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam önerin var mı ne yükleyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arrowOS veya pixel experience düşünüyorum ne dersiniz?

Son düzenleme:

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Güncel bir rom kuracaksaniz ArrowOs android 11 henüz beta seviyesinde... Bence en az 2 ayı bulur iyi bir noktaya gelmesi o romun. Pixel experience akarı kokari olmayan seri bir rom. Arrowa gore daha stabil. Ama Bence iki rom da bir abhix ROG 12.6 final sürümü seviyesinde değil. ROG 12.6 finali düşünmelisiniz. Bir çok rom kurdum bu cihazda ROG 12.6 final sürüm kadar iyi bir rom henüz karşıma cikmadi...

melih51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Vurmaz
Cihazım
Redmi Note 6pro
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel bir rom kuracaksaniz ArrowOs android 11 henüz beta seviyesinde... Bence en az 2 ayı bulur iyi bir noktaya gelmesi o romun. Pixel experience akarı kokari olmayan seri bir rom. Arrowa gore daha stabil. Ama Bence iki rom da bir abhix ROG 12.6 final sürümü seviyesinde değil. ROG 12.6 finali düşünmelisiniz. Bir çok rom kurdum bu cihazda ROG 12.6 final sürüm kadar iyi bir rom henüz karşıma cikmadi...
hocam abhix kurdum ama sanki experience kadar akıcı olmadı

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
hocam abhix kurdum ama sanki experience kadar akıcı olmadı
Aksine daha akıcı bir rom. Doğru Kernel seçilir ve orangefox ile temiz kurulum yapilirsa bu cihaz için en randimanli rom bence... Yalnız romun oturması bir 3-5 günü buluyor bazı cihazlarda... Sabır gosterilmeli. MIUI arayüzleri yapay zeka yüzünden zamanla hız ve stabilite kazaniyor malum. Aosp romlar genelde güzel romlar fakat özelleştirme imkanları az. Dolayısıyla bir süre sonra sıkıyor kullanıcıyı. Zevk meselesi tabi... Bir de şöyle bir durum var cihazınızda en cok randıman aldığınız rom hangi rom ise o en iyi romdur. Bunu da bir düşmek isterim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Pixel experience rom konusunu ben açmıştım önceden başka düzgün akıcı hızlı rom yoktu şuan 6 aydır rog 12.6 final rom kullanıyorum miui olarak tek iyi rom bu alternatifi yok diğer miui romlarin hepsi berbat. Pixel romda akıcı hızlı fakat arayüzü falan çok dandik geliyor bana saf Android ve içi boş olduğu için hızlı ve akıcı. Rog romu strix kernel seçerek kullanın ve 69hz ekran overclock yapın 1 hafta kullanın alışın bi daha başka roma geçince aradaki farkı anlarsınız.

melih51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Vurmaz
Cihazım
Redmi Note 6pro
Konular
22
Pixel experience rom konusunu ben açmıştım önceden başka düzgün akıcı hızlı rom yoktu şuan 6 aydır rog 12.6 final rom kullanıyorum miui olarak tek iyi rom bu alternatifi yok diğer miui romlarin hepsi berbat. Pixel romda akıcı hızlı fakat arayüzü falan çok dandik geliyor bana saf Android ve içi boş olduğu için hızlı ve akıcı. Rog romu strix kernel seçerek kullanın ve 69hz ekran overclock yapın 1 hafta kullanın alışın bi daha başka roma geçince aradaki farkı anlarsınız.
hocam kurulum ekranında seçmem gereken neler var kernel falan bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ekrana nasıl oc yapacağım

Üst Alt