S Scario Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ergn Cihazım Xioami Yaş 34 Konum Mersin Katılım 26 Temmuz 2017 Konular 13 Mesajlar 48 Tepkime puanı 3 Puanları 8 26 Temmuz 2018 #1 Önerdiğiniz bir tamirci varmi işçiliği ve ekran kaliteli olan
KutayKaraman Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kutay Cihazım Xiaomi Mi 5s Konum İzmir,Çorlu Katılım 22 Ağustos 2017 Konular 19 Mesajlar 444 Tepkime puanı 117 Puanları 58 26 Temmuz 2018 #2 forumlarda sefa hocam var elinde varmı bilmiyorum ama bak --SEFA-- Oyla: Oyla 0 Downvote
S Scario Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ergn Cihazım Xioami Yaş 34 Konum Mersin Katılım 26 Temmuz 2017 Konular 13 Mesajlar 48 Tepkime puanı 3 Puanları 8 26 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KutayKaraman' Alıntı: forumlarda sefa hocam var elinde varmı bilmiyorum ama bak --SEFA-- Genişletmek için tıkla ... Konusuna yazdim ama cevaplamadi Oyla: Oyla 0 Downvote
KutayKaraman' Alıntı: forumlarda sefa hocam var elinde varmı bilmiyorum ama bak --SEFA-- Genişletmek için tıkla ... Konusuna yazdim ama cevaplamadi
A adenozine Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Osman Cihazım Halıcıoglu Yaş 47 Konum istanbul Katılım 11 Ağustos 2017 Konular 0 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Temmuz 2018 #4 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir ben buraya götürdüm 2 kere. Çok memnun kaldım.Ekran değişimi yapıldı. Oyla: Oyla 0 Downvote
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir ben buraya götürdüm 2 kere. Çok memnun kaldım.Ekran değişimi yapıldı.