Yardım RN13 Pro Güncellemeler Kilitli

alibaskurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
RN7, R8A
Konular
1
Hepsiburada'dan Redmi Note 13 Pro 5G satın aldım. Kurulumu vs. yaptım fakat cihaz sistem güncellemesi almıyor, cihaz şuan 1.0.6.0 sürümünde fakat internetten kontrol ettiğimde 2.0 versiyonların hali hazırda kullanımda olduğunu gördüm. Mi unlock ile BL açıp firmware atacaktım buseferde mi unlock cihazı aldığın yerle hesabının konumu uyuşmuyor gibi bir uyarı verdi. Sorum şu, cihaz çin versiyon belli ve global rom atılmış sanırım, peki neden güncellemeler kilitli ? Cihazı iade etmeli miyim ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
almadan araştırmak yerine aldıktan sonra araştırıyorsunuz bu yanlıştır. Bu model alınmazlar listesinde 1. sırada. fırsat varsa iade edin. ve her zaman global cihazları tercih edin.

alibaskurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
RN7, R8A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almadan araştırmak yerine aldıktan sonra araştırıyorsunuz bu yanlıştır. Bu model alınmazlar listesinde 1. sırada. fırsat varsa iade edin. ve her zaman global cihazları tercih edin.
Globalmi çinmi olup olmadığını alırken bilemedim ama garip bir durum var. Cihazda fake rom var anladığım kadarıyla güncellemeler kilitli normalde güncelleme kilitlemeyi imei atılmış cihazlara yapıyorlarmış ama benim cihazda kutuda ve arkasındaki küçük etikette yazan numaralar birbirleriyle uyuşuyor ve e devletten yaptığım imei sorgulamasındaki model numarasıyla elimdeki telefonun modeli uyuşuyor 1 saattir neden güncelleme kilitlediklerini düşünüyorum var mıdır fikriniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Globalmi çinmi olup olmadığını alırken bilemedim ama garip bir durum var. Cihazda fake rom var anladığım kadarıyla güncellemeler kilitli normalde güncelleme kilitlemeyi imei atılmış cihazlara yapıyorlarmış ama benim cihazda kutuda ve arkasındaki küçük etikette yazan numaralar birbirleriyle uyuşuyor ve e devletten yaptığım imei sorgulamasındaki model numarasıyla elimdeki telefonun modeli uyuşuyor 1 saattir neden güncelleme kilitlediklerini düşünüyorum var mıdır fikriniz?
fake rom nedir? sorusunun cevabı profilimde yazıyor.

Üst Alt