Yardım Rn12pro5g root ve bootloop

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Rn 12 Pro 5g
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14 global
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar cihazıma root atmak istiyorum birkaç foruma baktığımda bootloopa düşmemesi için magisk delta kullanın diyorlar her cihazda işe yararmı magisk delta ona göre garantiye almak istiyorum bootloop olsa sürüm atsam nvdata uyarısı verir diye bir korkum var.

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Cihaz destekli yorsa KernelSU veya APatch ile de root yapabilirsin. Bende POCO F1 var, ana rom magisk ile rootlu, diğer 11 rom (6 miui ve 6 özel rom var multirom ile) APatch ile rootlu. APatch'ın avantajı root yetkisini uygulamaya göre verebiliyor olması.

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
52
Cihaz destekli yorsa KernelSU veya APatch ile de root yapabilirsin. Bende POCO F1 var, ana rom magisk ile rootlu, diğer 11 rom (6 miui ve 6 özel rom var multirom ile) APatch ile rootlu. APatch'ın avantajı root yetkisini uygulamaya göre verebiliyor olması.
+ diğer artısı Root gizli Paycell rahat giriliyor

Oyla:

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Rn 12 Pro 5g
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben magisk modüllerini kullanırken hata yapmamak istiyorum bi ara yaptım bootloopta kaldım.
Bazıları diyor desteklemiyor bazı cihazları bazıları ise magisk delta söylüyor yani hangisine güvenebilirim anlamadım

Oyla:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Tavsiyem magisk yerine APatch, ben APatch ile modül kullanmıyorum, sadece gerekli uygulamalara root veriyorum, gizleme ihtiyacı olmuyor mesela. Tabi ki tercih meselesi ama, hangi modülleri kullanmayı planlıyordun mesela, youtube vanced veya revanced ise bunların apk'ları da var. İhitiyaca göre root yöntemi değiştirilebilir.

Oyla:

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Rn 12 Pro 5g
Konular
11
Tavsiyem magisk yerine APatch, ben APatch ile modül kullanmıyorum, sadece gerekli uygulamalara root veriyorum, gizleme ihtiyacı olmuyor mesela. Tabi ki tercih meselesi ama, hangi modülleri kullanmayı planlıyordun mesela, youtube vanced veya revanced ise bunların apk'ları da var. İhitiyaca göre root yöntemi değiştirilebilir.
magisk ile mesela üst sürümlerdeki uygulamaları modlu olarak kurabiliyoruz veya fps sabitleme modülleri görüyorum onları denemek istiyorum.

Oyla:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
KernelSU destekliyorsa cihazın, daha fazla modülü var. Benim cihazım desteklemediği için APatch kullanıyorum. Magisk var ana romda ama orada da çok modüle ihtiyacım yok, günlük kullandığım rom değil, genelde yedekleme işlemleri veya yeni rom eklemek & değiştirmek veya silmek (gerektiğinde) için kullanıyorum.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazın önce yedeğini alın hocam harici bir USB belleğe cihaz bootlopa düşerse restore yapın sorununuz çözülmüş olur.
Her iki root yöntemini bu şekilde deneme şansınız var hangisi hoşunuza giderse onda kalırsınız

Oyla:

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Rn 12 Pro 5g
Konular
11
Cihazın önce yedeğini alın hocam harici bir USB belleğe cihaz bootlopa düşerse restore yapın sorununuz çözülmüş olur.
Her iki root yöntemini bu şekilde deneme şansınız var hangisi hoşunuza giderse onda kalırsınız
Peki nasıl alabilirim

Oyla:
Üst Alt