- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 11
- Konular
- 92
cihazımda miui 13 tr sürümü var miui 14 ne zaman gelicek bilen varmı?
estağfurullah niye kızıyım sadece merak ettim web sitelerinde global hindistan ve eu için yayınlandığı gözüküyor türkiyeyi merak ettim sadece herkesin soru sorup cevap alacağı bir ortam kimse kızmaz kızamaz da ama teşekkür ederim yine de ay sonuna doğru gelir belkiYayınlandığı zaman diyeceğim ama kızacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan sadece Eu romda MIUI 14 android 13 yayınlanmış gözüküyor bl kilidiniz açık ise indirip geçebilirsiniz
İnşallah yakın zamanda gelir ama çok bir değişiklik yok ben geçtim ama hiçbir değişiklik çarpmadı gözüme cihazım Redmi Note 11 pro 4gestağfurullah niye kızıyım sadece merak ettim web sitelerinde global hindistan ve eu için yayınlandığı gözüküyor türkiyeyi merak ettim sadece herkesin soru sorup cevap alacağı bir ortam kimse kızmaz kızamaz da ama teşekkür ederim yine de ay sonuna doğru gelir belki
Cihazda hızlanma oldu muİnşallah yakın zamanda gelir ama çok bir değişiklik yok ben geçtim ama hiçbir değişiklik çarpmadı gözüme cihazım Redmi Note 11 pro 4g
Aman aman bir hızlanma yok animasyonlar bile kapalı kullanıyorum bazen anlık tepkime gecikiyor bazen hızlı çalışıyor artık pekte takmıyorum bazen cebimde açılıp bir yerlere girip #### tuşuna basılı kalıyordu onuda tuş kilidi ile çözdüm. Bazen ekran geç uyanıyor parmak izi ile bazen açamıyorum...... anlayacağınız Xiaomi cihaz olarak güzel ama yazılım olarak çok geride ucuz diye aldım o yüzden kullanmaya devam ediyorumCihazda hızlanma oldu mu