Çözüldü rn 8 pro açılırken yazı çıkıyor

• Konbuyu başlatan Eycpa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 2K

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
cihaz açılırken dm-verity corruption your device is corrupted it cannot be trusted and may not work properly press power button to contuine or device will power of in 5sn yazısı çıkıyor açma kapama tuşuna bir kere basıyorum kilit açıldı simgesi çıkıyor ve cihaz açılıyor bu nasıl çözülür birde cihaz böyle imei repair yapılırmiki

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz açılırken dm-verity corruption your device is corrupted it cannot be trusted and may not work properly press power button to contuine or device will power of in 5sn yazısı çıkıyor açma kapama tuşuna bir kere basıyorum kilit açıldı simgesi çıkıyor ve cihaz açılıyor bu nasıl çözülür birde cihaz böyle imei repair yapılırmiki
tamamdır cihazı ayarlardan güncelledim gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözüldü olarak işretlenebilir

Alpha32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran yakın
Cihazım
Redmi note 9
Konular
0
Hocam nasıl cozdunuz ayni hatayı bugün aldım ya sinir bozucu

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl cozdunuz ayni hatayı bugün aldım ya sinir bozucu
Hocam dediğim gibi güncelledim cihazı düzeldi ayarlarında güncelleme yoksa manuel güncelle ayarlada varsa direk ordam güncelle ben sadece güncelledim başka birşey yapmadım düzeldi.

granma79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
2
Merhaba. Bende de bu hata çıkıyor ama telefon bir türlü açılmıyor. Sürekli dm-verity corruption your device is corrupted ... yazısında yeniden başlat yapıyorum, ses çama+power veya ses kımsa+power, tüm tuşlara aynı anda basıyorum ama telefon açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Telefonu bir şekilde fastboot'a alıyorum bu seferde gören bilgisayara cihazı görmüyor. Görmediği içinde Mi Flash ile fastboot rom yükleyemiyorum.
Çözümü bilen var mı arkadaşlar?

ali1414

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 11t
Konular
0
Merhaba. Bende de bu hata çıkıyor ama telefon bir türlü açılmıyor. Sürekli dm-verity corruption your device is corrupted ... yazısında yeniden başlat yapıyorum, ses çama+power veya ses kımsa+power, tüm tuşlara aynı anda basıyorum ama telefon açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Telefonu bir şekilde fastboot'a alıyorum bu seferde gören bilgisayara cihazı görmüyor. Görmediği içinde Mi Flash ile fastboot rom yükleyemiyorum.
Çözümü bilen var mı arkadaşlar?
çözebildinmi

Üst Alt