Yardım RN 10 Pro Miui 14 eu Nasıl Kurulur?

proxie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Proxie
Cihazım
Redmi Note10PRO
Konular
6
RN 10 Pro (sweet) telefonuma miui 14 eu kurmak istiyorum nasıl kuracağımı da bilmiyorum temiz kurulum falan diyorlar nasıl kuracağımı anlatabilirmisiniz ?
xiaomi.eu sitesinden indirilen dosyadaki .bat ile yapsam bi sorun olurmu ? Tek sefer rom kurup salacağım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
fastboot dan bat şeklinde yüklenen sürümü indirdiyseniz basitçe kurarsınız. Zaten yüklemeyi başlatınca cihaz sıfırlansınmı diye sorar evet dersiniz. adb driver lar kurulu olsun yeter.

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Dostum gene ben 🤣🤣
Bende oradaki bat dosyası ile kurdum PC den alttan ikinci idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam yönetici olarak çalıştırıyorsun. Herşey siliniyor zaten.
BT kilidinin açık olduğuna emin ol. Birde kablo sakın ola bağlantıyı koparmasin. Programı başlat hiç dokunma 3-4 dk içinde bitiyor zaten işlem. USB hata ayıklama fastboot a etki ediyor mu bilmiyorum ama bende açıktı.

Ben aslında twrp den kuracaktim ama dokunmatik bir türlü çalışmadı bende PC den kurdum.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Dostum gene ben 🤣🤣
Bende oradaki bat dosyası ile kurdum PC den alttan ikinci idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam yönetici olarak çalıştırıyorsun. Herşey siliniyor zaten.
BT kilidinin açık olduğuna emin ol. Birde kablo sakın ola bağlantıyı koparmasin. Programı başlat hiç dokunma 3-4 dk içinde bitiyor zaten işlem. USB hata ayıklama fastboot a etki ediyor mu bilmiyorum ama bende açıktı.

Ben aslında twrp den kuracaktim ama dokunmatik bir türlü çalışmadı bende PC den kurdum.
Bende hata ayıklama kapalıydı, kurulumu yaparken bir sıkıntı oluşmadı. (9 pro üzerinde denedim)

proxie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Proxie
Cihazım
Redmi Note10PRO
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum gene ben 🤣🤣

Her yerde karşıma çıkıyorsun dostum :D :D vallaha hadi hayırlısı bootloader kilidi açıldığında direk deniyeceğim :D

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
Bende hata ayıklama kapalıydı, kurulumu yaparken bir sıkıntı oluşmadı. (9 pro üzerinde denedim)
Bende pek etki edeceğini düşünmüyorum çünkü yeni rom flashlarken o ayarların hepsi siliniyor hatta ayarlar uygulaması kökten silinip yenisi yükleniyor bundan etki etmemesi. Sadece bende açık olduğunu belirtmek istedim. Çok deneyimli biri olmadığımdan

proxie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Proxie
Cihazım
Redmi Note10PRO
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt