Yardım Ritzy BL Kilidi Kapalı Olması Gerekir Dedi

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Arkadaşlar selamlar,

Migrostan 1,5 ay önce aldığım Mi8 telefonumda malum BL kilidi açık ve bende Ritzy'ye aslında öylesine bir mail attım ve telefonda BL kilidi açık sizin tarafınızdan yapılmış bir işlem midir? diye sordum aslında beklediğim cevap ''evet ithalattan sonra biz yaptık'' şeklindeydi ancak Ritzy'den arayan kişi telefonda BL kilidi kapalı olmalı biz BL kilidi açmak gibi bir işlem yapmıyoruz dedi.

Bende migros için siz ithal etmiyor musunuz dedim ve Ritzy'nin aslında sadece servis destegi verdiğini öğrendim ki cihazın ithalatçısı (satın aldığım migros mağazası söyledi--bir kaç farklı ithalatçı varmış genel merkez mağazaya yönlendirdi) Teknoeksper diye Ankara'da olduğu gözüken ama var mı yok mu tam emin olmadığım bir firma.

Şimdi asıl kafama takılan Ritzy bana BL kilidi kapalı olmalı dedi ya yarın bir gün bir arıza olsa bunda BL kilidi açılmış diye garanti dışı bırakılır mı?

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Abim aynı olay bende de vardı . Bende hepsiburadadan almıştım ve geldiğinde unlock bl kilidi açık gelmişti. Geçenlerde ritzy e gönderdim kamerasını hiç beğenmediğim için ve gönderirken de en başa cihazı aldığımdan beri unlock yazıyor xiaomi global cihaz olarak doğrulamıyor diye başladım sorunu anlatmaya. Gönderdim cihaza baktılar geri gönderdiler yani garantisinde bi sorun yok . tabi bişey yapmadılar cihaza o da ayrı ama en azından bu cihaz unlock diyemiyorlar biliyorlar çünkü unlock halde satıldığını .

Oyla:

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Unlock olması kadar güzel bişey yok neden bu kadar sorun ettiniz ki ?

Oyla:

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Bl kilidi kapatsan olmaz mı dostum YouTube da videolar var.

Oyla:
Üst Alt