Soru Revos Rom ertelemeye gitti.Onun kadar stabil ve pil dostu miui 12 rom önerirmisiniz

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Revos en sevdiğim rom ama her rom güncelleme alırken kendileri ertelemeye gitti bu durum can sıkıcı.. Sİzce başka rom'u tercih etmelimiyim edersem bu rom hangi rom olmalı. Yoksa beklemelimiyim illa güncelleme verirler mi?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Revos en sevdiğim rom ama her rom güncelleme alırken kendileri ertelemeye gitti bu durum can sıkıcı.. Sİzce başka rom'u tercih etmelimiyim edersem bu rom hangi rom olmalı. Yoksa beklemelimiyim illa güncelleme verirler mi?
Miui 12 Beta pil olarak şuan iyi değil ama Dün Eu betanın 20.8.13 Güncellemesi çok iyi bir pil performansı var öneririm

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 12 Beta pil olarak şuan iyi değil ama Dün Eu betanın 20.8.13 Güncellemesi çok iyi bir pil performansı var öneririm

Hocam rom adını hatırlamıyorum betamı port mu bir rom denedim telefonun sensörleri gitti. Eu beta rom merak ettiğim rom hep güncel ama herhangi bir göze çarpan sorun takılma vs varmı? Ayrıca en son çıkan güncellemeyi twrp den yükselem sorun olmaz sanırsam.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam rom adını hatırlamıyorum betamı port mu bir rom denedim telefonun sensörleri gitti. Eu beta rom merak ettiğim rom hep güncel ama herhangi bir göze çarpan sorun takılma vs varmı? Ayrıca en son çıkan güncellemeyi twrp den yükselem sorun olmaz sanırsam.
Hep güncel ve sorunsuz bir rom takılma fln yok Hareketli duvar kağıdı kullanmayın kasma olur twrpden sorunsuz kurabilirsiniz

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam source forge sitesinden nasıl indirebilirim.Link atabilirmisiniz baktım ama farklı romlar çıkıyorda

Oyla:
Üst Alt