Yardım RevOs 20.2.26 Takılmalar

lsaml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.2 RevOs 20.2.26
Telefon Modeli
Resmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar RevOs Android 9 sürümünden Android 10- 20.2.26 ya geçtim fakat cihat arada ekran kildini açarken açılmadan donuyor, bildirim paneline girerken sistem başlatıcısı duruyor ve geliştirici seçeneklerine girerken hata verip atıyor. Romun kendi hataları mı acaba? Ona göre farklı bir rom yükleyeceğim.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Arkadaşlar RevOs Android 9 sürümünden Android 10- 20.2.26 ya geçtim fakat cihat arada ekran kildini açarken açılmadan donuyor, bildirim paneline girerken sistem başlatıcısı duruyor ve geliştirici seçeneklerine girerken hata verip atıyor. Romun kendi hataları mı acaba? Ona göre farklı bir rom yükleyeceğim.

Hocam Revos kulllananların yorumlarını arıyordum forumda bende merakla denedim çok güzel rommuş. Sorununuza gelecek olursak Stable rom ve developer rom var bir çok telefon için paylaşım yapılmış.. Not 7 için indirdiğiniz sürüm stabil değil developer yani sorunları olabilen rom belki o yüzden bu tür hatalarla karşılaşıyor olabilirsiniz..Miui 12 port versiyonu olarak redmi not 7 için paylaşım var stabil versiyon çıkana kadar onu deneyebilirsiniz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yedekten yükleme yaptıysanız ondan olur.

Oyla:

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Miui 11 de revos kolay kolay kasmaz siz temiz kurulum yaptınız mı?

Oyla:

lsaml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Revos kulllananların yorumlarını arıyordum forumda bende merakla denedim çok güzel rommuş. Sorununuza gelecek olursak Stable rom ve developer rom var bir çok telefon için paylaşım yapılmış.. Not 7 için indirdiğiniz sürüm stabil değil developer yani sorunları olabilen rom belki o yüzden bu tür hatalarla karşılaşıyor olabilirsiniz..Miui 12 port versiyonu olarak redmi not 7 için paylaşım var stabil versiyon çıkana kadar onu deneyebilirsiniz.
Hocam 4 wipe yapmıştım ama android sürümünü değiştirirken Format Data da gerekliymiş onu görmemiştim hepsini uyguladım şu an herhangi bir sorun yok teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt