Bu oyunu 8 bit konsol sahibi olup, çocukluğun da oynamış birileri var mı ?
G gitarci Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Android 6 Cihazım Lenovo Vibe Yaş 39 Konum İstanbul Katılım 5 Eylül 2016 Konular 35 Mesajlar 39 Tepkime puanı 18 Puanları 8 26 Eylül 2016 #1 Bu oyunu 8 bit konsol sahibi olup, çocukluğun da oynamış birileri var mı ? Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu oyunu 8 bit konsol sahibi olup, çocukluğun da oynamış birileri var mı ? Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
O onurk_ Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım onur Cihazım Note 3 Pro Konum kütahya Katılım 14 Ocak 2016 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 4 Puanları 3 26 Eylül 2016 #2 olmazmı yaa , mario gibi ömrümüzü çürüten oyunlardan olur
G gitarci Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Android 6 Cihazım Lenovo Vibe Yaş 39 Konum İstanbul Katılım 5 Eylül 2016 Konular 35 Mesajlar 39 Tepkime puanı 18 Puanları 8 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 onurk_' Alıntı: olmazmı yaa , mario gibi ömrümüzü çürüten oyunlardan olur Genişletmek için tıkla ... Ah ah ya arkadaş ben o günlere dönmek istiyorum =)
onurk_' Alıntı: olmazmı yaa , mario gibi ömrümüzü çürüten oyunlardan olur Genişletmek için tıkla ... Ah ah ya arkadaş ben o günlere dönmek istiyorum =)