- Adım
- orta
- Cihazım
- google pixel
- Meslek
- developer android
- Konular
- 21
ResurrectionRemix-M-v5.7.4-20160922-gemini
cihazımızın gelıstırıcı adı gemını dır arkadaslar
guzel bır rom tavsıye edıyorum 2 haftadır kullanıyorum gayet stabıl
cıhazımızın unlock olması gerekıyor
twrp yuklu olması gerekıyor
Gelelım romumuzun kurulumuna cıhazımıza twrp kuruyoruz anlatım mevcuk dıger konularda
devamında rom dosyamızı ındırıyoruz (sonu zip uzantılı olanı ındırıyoruz...)
son olarak gapps paketımızı ındırıyoruz guncel (arm64..secılı 6.0 secılı dıgerıde sıze kalmıs full mını nano degısıyor)
cıhazımı ses acma ve guc tusu ıle bırlıkte basıp recovery menuyu acıyoruz karsımıza
(never show thıs screen durıng boot agaın secenegını ısaretleyıp devam edın wıpe secenegınden swıpe to factory reset dıyerek saga kaydırıyoruz ve gerı gelıyoruz ınstall secenegınden once romumuzu flashlıyoruz wıpe cache yapın gerı devamında gapps flashlıyoruz ve yıne wıpe cache dıyoruz ve reboot dıyoruz acılısta bır takım uygulamalar yukleyecek yuklesın acıldıktan sonra yaklasık 1 dakıka bekleyın toparlansın rom kendını g
guzel ve ektrası bol olan bır rom arkadaslar gule gule kullanın
twrp link
rom link
gapps lınk
cihazımızın gelıstırıcı adı gemını dır arkadaslar
guzel bır rom tavsıye edıyorum 2 haftadır kullanıyorum gayet stabıl
cıhazımızın unlock olması gerekıyor
twrp yuklu olması gerekıyor
Gelelım romumuzun kurulumuna cıhazımıza twrp kuruyoruz anlatım mevcuk dıger konularda
devamında rom dosyamızı ındırıyoruz (sonu zip uzantılı olanı ındırıyoruz...)
son olarak gapps paketımızı ındırıyoruz guncel (arm64..secılı 6.0 secılı dıgerıde sıze kalmıs full mını nano degısıyor)
cıhazımı ses acma ve guc tusu ıle bırlıkte basıp recovery menuyu acıyoruz karsımıza
(never show thıs screen durıng boot agaın secenegını ısaretleyıp devam edın wıpe secenegınden swıpe to factory reset dıyerek saga kaydırıyoruz ve gerı gelıyoruz ınstall secenegınden once romumuzu flashlıyoruz wıpe cache yapın gerı devamında gapps flashlıyoruz ve yıne wıpe cache dıyoruz ve reboot dıyoruz acılısta bır takım uygulamalar yukleyecek yuklesın acıldıktan sonra yaklasık 1 dakıka bekleyın toparlansın rom kendını g
guzel ve ektrası bol olan bır rom arkadaslar gule gule kullanın
twrp link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rom link
gapps lınk
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.