Yardım Resurrection Remix Rom Mi 9T davinci Ses ve Videolarda kasma sorunu

Eflyborris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experience Rom
Telefon Modeli
Mi 9T davinci
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,
Resurrection Remix romunu 2 gün önce kendi mi 9t davinci telefonum için kurmuştum fakat youtube'da slow motion'a almış gibi kasınca ve ses gelmeyince üzülerek de olsa Pixel Experience romuna geçmek durumunda kaldım. Aklım hala Resurrection Remix romunda. Ses sorunu ve youtube'da kasma sorunu nasıl giderilir acaba bir fikriniz var mı? ve hala daha Resurrection Remix Rom önerilir mi?
(Not: FW ve Vendor flashlamayı rr romu kurduktan sonra yapmıştım. İlk vendor flashlayıp ardından fw flashladım ancak telefon kilitlendi ve orijinal roma dönmek durumunda kaldım.)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar,
Resurrection Remix romunu 2 gün önce kendi mi 9t davinci telefonum için kurmuştum fakat youtube'da slow motion'a almış gibi kasınca ve ses gelmeyince üzülerek de olsa Pixel Experience romuna geçmek durumunda kaldım. Aklım hala Resurrection Remix romunda. Ses sorunu ve youtube'da kasma sorunu nasıl giderilir acaba bir fikriniz var mı? ve hala daha Resurrection Remix Rom önerilir mi?
(Not: FW ve Vendor flashlamayı rr romu kurduktan sonra yapmıştım. İlk vendor flashlayıp ardından fw flashladım ancak telefon kilitlendi ve orijinal roma dönmek durumunda kaldım.)
Kurulumu tekrar en baştan yapın, önce format data, sonra vendor dahil 5 wipe, sonra FW yi yükleyin, ardından RR Romu ve en son vendoru fleşleyin (eğer geliştirici/Rom yapımcısı başka bir sıralama belirtmişse, onu uygulayın), arzuya göre de Magisk, buna rağmen Youtube sorunu devam ederse, geliştiriciye yazın.
Orijinal romda iken sanırım Youtube da bir sorun yok?

Resurrection Remix romu, tüm Custom romların babasıdır ve kesinlikle tavsiye ederim ama sizin veya başka cihazda ne derecede randımanlı çalışır, bilemem.... keşke benim cihazım için de olsa, ne CrDroid, ne Ancient OS, nede başka bir rom asla aramam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt