Çözüldü Restore işlemi yapılamıyor(Data 255 hatası)

Ekr35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
K20 Pro
Konular
1
Selamlar

Kullandığım telefon K20 pro imei işlemi görmüş 9t proya çevrilmiş bir telefondu.
Bugün stock romdan backup (backup alırken system adlı dosya yoktu system image vardı onu ve geri kalan bütün seçenekleri seçtim) aldım ve Mi Room Stabil Rom V12.0.2.0 ye format data diyerek sorunsuz geçtim.
Stock romda fotoğraflarımı yandiske yüklüyordum ordan kullanırım diye Mi Room da yandisk i indirdim fakat tek kullanımlık şifre ayarını aktif ettiğim için hesabıma giriş yapamadım önceden koyduğum şifreyide maalesef unuttum.Bir umutla backup yapıp yandiskten o özelliği kapatırım kapanmazsam stock romu kullanırım diye düşündüm fakat twrp 3.4.0.0 sürümünden backup dediğimde data yüklenmiyor process ended with ERROR=255 hatasını veriyor. Forumda ki Orange Fox ile denedim gene aynı hatayı verdi.
Forumdaki Rehber - Twrp Data Yedeğini Geri Yükleme Hatası Çözümü (createTarFork() process ended with ERROR=255) bu konuya baktım burdada
Eror: couldn't remove user id 999 hatasını aldım.Şuan elim kolum bağlı yardım bekliyorum.
İyi forumlar.

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
System image dosyası sistemin fabrika versiyonu olan halidir.

Aldığınız yedekte hasarlı olabilir vs Yapabileceğiniz bir yol var deneyin sonuca bakalım

Öncelikle yedek aldığınız versiyonu flaslayıp temiz kurulum yapın sonra twrpden aldığınız yedeğün sadece data yani verilen olduğu kısmı restore edin eğer başarılı olursa uygulama ve verileriniz gelecektir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yukarıdaki mesaja katılıyorum. Önce aynı sürüm bir rom yükleyin sıfırdan, daha somra yedeğinizin sadece data kısmını işaretleyip geri yükleme yapın.

Ekr35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
K20 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Backup aldığım sürüme dönüş yaptım ve twrpden sadece datayı yükledim telefon açıldı uygulamalara giriş yapabildim teşekkürler.
Tek sorun telefondaki galerinin içi boş okadar.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Backup aldığım sürüme dönüş yaptım ve twrpden sadece datayı yükledim telefon açıldı uygulamalara giriş yapabildim teşekkürler.
Internal storage nin yedeğini aldıysanız geri yükleyebilirsiniz.silinen resimler gelecektir

Son düzenleme:

Ekr35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
K20 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler.

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Resim müzik vs ayrıca yedeklenmeli durumu kurtardıysanız ne mutlu

Üst Alt