Yardım Resmi Whatsapp sürümü hakkında

ubcnl80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
UĞUR
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 1.0.7.0.UMOMIXM
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro+
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar... 2 gün önce Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir uyarısı aldım. Çoğu şeyi denedim ama olmadı. Nasıl çözüldü Mİ FLASH TOOLS programı ile telefonuma format attım. Atarken bootloader kilitle ve kur seçeneğini işaretleyerek kurulum yaptım. Sonra whatsaap uygulamasını indirip kurdum ve sorunum çözüldü. Deneyebilirisiniz... Size de faydası olabilir... İyi günler...

Forum notu : Çin model cihazlar için uygun değildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geçmiş olsun. Bu bilinen bir yöntem zaten. Kilit açık cihazlarda sorun olduğu sabit. Ama sunduğunuz çözüm her cihazda geçerli değil.
Eğer ki Çin model cihaz ise kilit kapatınca brick olacaktır.

Lütfen konuyu Okuyup yöntemi deneyecek olanlar cihazının durumunu tespit etmeden işlem yapmasın..

Oyla:

ubcnl80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
UĞUR
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Bu bilinen bir yöntem zaten. Kilit açık cihazlarda sorun olduğu sabit. Ama sunduğunuz çözüm her cihazda geçerli değil.
Eğer ki Çin model cihaz ise kilit kapatınca brick olacaktır.

Lütfen konuyu Okuyup yöntemi deneyecek olanlar cihazının durumunu tespit etmeden işlem yapmasın..
Doğrudur teşekkür ederim. O kadar detaylı bilgi sahibi değilim. Ben sadece paylaşmak istedim faydası olabilir diye yazayım demiştim.

Oyla:

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
10
rom yükledim xiaomi 13 cihazıma
aynı romu yükledim sıfırlamak için
Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir diyor öncesinde sıkıntı yoktu taiwan rom kullanıyorum tr rom a geçsem sorun devam eder mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
rom yükledim xiaomi 13 cihazıma
aynı romu yükledim sıfırlamak için
Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir diyor öncesinde sıkıntı yoktu taiwan rom kullanıyorum tr rom a geçsem sorun devam eder mi?
bl açık olduğu sürece devam edecek bir sorum o ya root yardımı ile cihazın model adını değişerek kandıracaksın uygulamayı yada bl kapatacaksın yukarıda hocamın dediği üzere cin cihazları brick olacaktır bu işlem sonrası

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
*Konu başlığı düzeltildi
*Konu içeriği notu eklendi

Oyla:

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
10
Benim cihazım twrp yüklenmiyor hata veriyor twrp olmadan kernelsu ile root olur mu

Oyla:

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Benim cihazım twrp yüklenmiyor hata veriyor twrp olmadan kernelsu ile root olur mu
Evet Olur Hangi Rom Kurulu İse Kurduğun Rom Dosyasının İçinde Boot.img Veya İnitBoot.img Dosyası Var Telefondan telefona Değişebiliyor Herhalde, Önce Boot Denersin Olmazsa İnitbootu Denersin Onu Telefona Aktaracaksin Daha Sonra O IMG Dosyasini Magisk İle Yamalayacaksin Yamalanan IMG Dosyası İndirilenler Klasörüne Gidecek Oradan Dosyayı Bilgisayara Aktardiktan Sonra Telefonu Fastboot Moduna Alıp Cihaza Adb Komutları İle Yukleyeceksin Bu Forumda Detaylıca Anlatıldığı Bir Konu Var Bulabilirsem Eklerim Sonradan.

Oyla:

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
karnel su dan ziyade magisk delta aracılığı ile boot_init.img dosyasını patchlayıp minimal adb ile flashlaman daha sağlıklı olacaktır. herhangi bir modül yüklemeden önce bootloop saver modülü kurmanı öneriyorum ve boot_init.img dosyasını a ya flashlayı unutma herhangi bir sorunda b sayesinde cihazı kurtarabilirsin

Oyla:

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
10
karnel su dan ziyade magisk delta aracılığı ile boot_init.img dosyasını patchlayıp minimal adb ile flashlaman daha sağlıklı olacaktır. herhangi bir modül yüklemeden önce bootloop saver modülü kurmanı öneriyorum ve boot_init.img dosyasını a ya flashlayı unutma herhangi bir sorunda b sayesinde cihazı kurtarabilirsin
kernelsu ile boot ünit dosyasını patcladım yükledim şuan moduller aftif ama root gözükmüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-18-18-12-54-597_me.weishu.kernelsu.jpg
    Screenshot_2024-12-18-18-12-54-597_me.weishu.kernelsu.jpg
    267,9 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:
Üst Alt