HyperOS resmi whatsapp hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
18
telefonumun çökmesi sonucu hyperos yükledim bootlader açık. cihaza orjinal whatsap yüklüyorum giriş yapmak için resmi whatsap uygulamasına sahip olmalısınız diyor ve sms gelince numara doğrulanmadı diyor. aynı cihazda başka numaradan whatsap açabiliyorum. tamam diyorum benim nuramda sıkıntı var.

ANCAK

kendi numaramla başka cihazda android 14 tabanında whatsap açamazken android 9 tabanında whatsap açabiliyorum.

işte ozaman kafa karışıyor bu durumu yaşayan varmı çözüm bulabilen varmı destek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonumun çökmesi sonucu hyperos yükledim bootlader açık. cihaza orjinal whatsap yüklüyorum giriş yapmak için resmi whatsap uygulamasına sahip olmalısınız diyor ve sms gelince numara doğrulanmadı diyor. aynı cihazda başka numaradan whatsap açabiliyorum. tamam diyorum benim nuramda sıkıntı var.

ANCAK

kendi numaramla başka cihazda android 14 tabanında whatsap açamazken android 9 tabanında whatsap açabiliyorum.

işte ozaman kafa karışıyor bu durumu yaşayan varmı çözüm bulabilen varmı destek.
bu arada cihaz 11 ultra

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Forum da bu tür konular açık ve öncelikle araştırmanızı ve mevcut konu üzerinden devam etmenizi rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt