- Adım
- Bayrm
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Konular
- 18
telefonumun çökmesi sonucu hyperos yükledim bootlader açık. cihaza orjinal whatsap yüklüyorum giriş yapmak için resmi whatsap uygulamasına sahip olmalısınız diyor ve sms gelince numara doğrulanmadı diyor. aynı cihazda başka numaradan whatsap açabiliyorum. tamam diyorum benim nuramda sıkıntı var.
ANCAK
kendi numaramla başka cihazda android 14 tabanında whatsap açamazken android 9 tabanında whatsap açabiliyorum.
işte ozaman kafa karışıyor bu durumu yaşayan varmı çözüm bulabilen varmı destek.
ANCAK
kendi numaramla başka cihazda android 14 tabanında whatsap açamazken android 9 tabanında whatsap açabiliyorum.
işte ozaman kafa karışıyor bu durumu yaşayan varmı çözüm bulabilen varmı destek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada cihaz 11 ultratelefonumun çökmesi sonucu hyperos yükledim bootlader açık. cihaza orjinal whatsap yüklüyorum giriş yapmak için resmi whatsap uygulamasına sahip olmalısınız diyor ve sms gelince numara doğrulanmadı diyor. aynı cihazda başka numaradan whatsap açabiliyorum. tamam diyorum benim nuramda sıkıntı var.
ANCAK