Sohbet Resmi S2 olağan dışı arama

aykut025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aykut
Cihazım
Mi6x
Meslek
Güvenlik
Konular
4
Bende resmi S2 var bazen şöyle bir sorun oluşuyor biri beni aradığında karşı tarafın sesi bana gelmedi ben aramayı kapatıp geri aradığında yine telefon çalıyor karşı taraf açıyor ama bana ses gelmiyor ama öğün sadece onda o sorun oldu başka kişiler ile görüşme yaptığımda sıkıntı olmadı ben hayrandır diyip es geçtim fakat diğer gün bir başkasıyla aynı sorunu yaşadım yine diğer kişiler ile görüşmede sıkıntı yok sonra dedim acaba bu telefonda yapay zeka var ya adammı seçiyor gününe göre telefonu kapatıp açtım düzeldi telefonda son yazılım yüklü ve 4g görüşme açık volte acik

aykut025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aykut
Cihazım
Mi6x
Meslek
Güvenlik
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım öyledir hattım türk Telekom bir daha olursa operatörü arayayım ozaman

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Bende resmi S2 var bazen şöyle bir sorun oluşuyor biri beni aradığında karşı tarafın sesi bana gelmedi ben aramayı kapatıp geri aradığında yine telefon çalıyor karşı taraf açıyor ama bana ses gelmiyor ama öğün sadece onda o sorun oldu başka kişiler ile görüşme yaptığımda sıkıntı olmadı ben hayrandır diyip es geçtim fakat diğer gün bir başkasıyla aynı sorunu yaşadım yine diğer kişiler ile görüşmede sıkıntı yok sonra dedim acaba bu telefonda yapay zeka var ya adammı seçiyor gününe göre telefonu kapatıp açtım düzeldi telefonda son yazılım yüklü ve 4g görüşme açık volte acik
Ayni sorun bende de vardı ve volteyi kapattığımdan bu yana sorun ortdan kalktı. Volteyi kapatarak deneyin birde. (mi8 kullanıcısıyım)

aykut025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aykut
Cihazım
Mi6x
Meslek
Güvenlik
Konular