Yardım Resmi Note 9S Yedek Geri Yükleme Sorunu

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar dün telefonuma rom yüklemeden önce MiPhoneAssistant ile uygulamalar ve medya dahil yedeğini aldım. Rom yükledikten sonra aynı programla yedeği geri yükle yapıyorum fakat uygulamalarım gelmiyor medya geri yükleniyor.Bir çözümü var mıdır?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yedek uygulamalarının %99'u bozuk yüklüyor. Manuel yedek almanız gerek (root gerekir) veya tekrardan indirmeniz gerek. Sıfırdan indirmek yedek almaktan daha basit bence.

Oyla:

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek uygulamalarının %99'u bozuk yüklüyor. Manuel yedek almanız gerek (root gerekir) veya tekrardan indirmeniz gerek. Sıfırdan indirmek yedek almaktan daha basit bence.
Cihazım rootlu. Twrp ile mi yedeklemem gerekiyordu uygulamalarımın kaybolmaması için? Herhalde şuan için geri kurtarma alternatifim bulunmuyor...

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihazım rootlu. Twrp ile mi yedeklemem gerekiyordu uygulamalarımın kaybolmaması için? Herhalde şuan için geri kurtarma alternatifim bulunmuyor...
Maalesef kurtaramazsını format sonrası. TWRP daha çok romu yedeklemek için kullandığımız yöntemde kullanılıyor.

Migrate, Swift gibi root gerektiren uygulamalar ile uygulama yedeklerini alabilirsiniz datasıyla beraber. Genelde sorunsuz çalışırlar. Bende sadece WhatsApp sorun çıkartıyordu ama onu da manuel yedek alıyordum.

Oyla:
Üst Alt