Yardım Resmi note 9 pro kilit açıldıktan sonra simgeler gelmiyor.

EbabilYaso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Yasin
Cihazım
Resmi note 9pro
Konular
1
Herkese iyi günler , bir haftalık redmi note 9 pro cihazımda bazen şöyle bir sorun ortaya çıkıyor , telefon kitliyken parmak izi ile kilidi açtığımda ekrana hiç bir şey gelmiyor sadece wallpaper gözüküyor okadar hiç bir simge kısayol vs gözükmüyor , telefonu kitleyip bidaha açınca geliyor acaba bu neden kaynaklanıyor olabilir ? Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar yükledim düzelmedi , ne ayar yaptıysam olmadı lütfen yardım edin teşekkürler .

ardaguler

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
10
Bende de oluyor. Öyle bi şey olursa kilitleyip açmanıza gerek yok. Home tuşuna basın yeter.

Oyla:

EbabilYaso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Yasin
Cihazım
Resmi note 9pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de oluyor. Öyle bi şey olursa kilitleyip açmanıza gerek yok. Home tuşuna basın yeter.
Aynen hocam home tuşuna basınca da geri geliyor , acaba bu yazılımsal bir sorun mu ? Telefonu daha 5 gün oldu alalı çok memnunum ama sırf bu yüzden sinir oldum , eyer yazılımsal değilse yada ileriki güncellemelerde düzelmeyecekse iade etmeyi bile düşünüyorum :( eyer aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa buradan problemi çözmeye çalışalım .

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Aynen hocam home tuşuna basınca da geri geliyor , acaba bu yazılımsal bir sorun mu ? Telefonu daha 5 gün oldu alalı çok memnunum ama sırf bu yüzden sinir oldum , geri iade etmeyi düşünüyorum eyer yazılımsal değilse yada ileriki güncellemelerde düzelmeye elde :(
Simgelerin ekrana geç gelmesi sorunu donanımsal arıza olamaz. Launcher uygulamanızı günceller iseniz düzelecektir muhtemelen

Oyla:

EbabilYaso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Yasin
Cihazım
Resmi note 9pro
Konular
1
Simgelerin ekrana geç gelmesi sorunu donanımsal arıza olamaz. Launcher uygulamanızı günceller iseniz düzelecektir muhtemelen
Herşey güncel hocam MIUI global 11.0.2 var daha günceli şu anlık yok diyor ,launcher uygulaması derken hangi uygulamayı kest ettiğinizi tam anlayamadım.
herkeste aynı sorun varsa zaten iade etmem telefondan cok memnunum

Oyla:

malidedeoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 9 Pro 128
Meslek
Ekonomist
Konular
18
Herşey güncel hocam MIUI global 11.0.2 var daha günceli şu anlık yok diyor ,launcher uygulaması derken hangi uygulamayı kest ettiğinizi tam anlayamadım.
herkeste aynı sorun varsa zaten iade etmem telefondan cok memnunum
Var kardeşim bende de sürüm 11.0.4.0 eu rom
Bu yazılımsal bir sorun hatta sorun bile denilemez buna takma o kadar düzelir elbette ki veya başka launcher kullanabilirsiniz Play Store'dan nova launcher vb indirip

Oyla:

EbabilYaso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Yasin
Cihazım
Resmi note 9pro
Konular
1
Var kardeşim bende de sürüm 11.0.4.0 eu rom
Bu yazılımsal bir sorun hatta sorun bile denilemez buna takma o kadar düzelir elbette ki veya başka launcher kullanabilirsiniz Play Store'dan nova launcher vb indirip
Anladım,herhalde herkeste var , bende az kalsın telefonu iade edecektim , umarım bir an önce düzeltirler , sürum 11.0.4 de bile devam ediyor olması düşündürücü , bende 11.0.2 var ve daha guncelini şu an için yüklemiyor .

Oyla:

ardaguler

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
10
Aynen hocam home tuşuna basınca da geri geliyor , acaba bu yazılımsal bir sorun mu ? Telefonu daha 5 gün oldu alalı çok memnunum ama sırf bu yüzden sinir oldum , eyer yazılımsal değilse yada ileriki güncellemelerde düzelmeyecekse iade etmeyi bile düşünüyorum :( eyer aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa buradan problemi çözmeye çalışalım .
Yazılımsal ve size özel değil merak etmeyin. Miui 12 ile muhtemelen düzeltir. Gönlünüz rahat olsun.

Oyla:
Üst Alt